Ludovic Orban îi ia apărarea lui Vanghelie: Dacă începe să vorbească s-ar putea ca mulţi să nu se simtă bine

| 15 mar, 11:10

Cu siguranta depunem motiune de cenzura, cand va avea cele mai mari sanse sa treaca, probabil in mai-iunie. Dar oricand poate aparea un eveniment care sa dezechilibreze coalitia majoritara, afirma prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban, intr-un interviu acordat Ziare.com.

Prim-vicepresedintele PNL a admis ca UNPR este "cheia de intrare in Palatul Victoria", dar a aratat ca nu crede posibila o negociere cu Gabriel Oprea: "Intodeauna el a reprezentat tot ce e mai imoral in viata politica si parlamentara romaneasca. Nu avem nevoie de un astfel de personaj". Ludovic Orban spune ca in cazul unora dintre liberalii plecati dupa Calin Popescu Tariceanu e loc de iertare.

In aceste conditii, Ludovic Orban vede doar varianta negocierilor individuale cu parlamentarii UNPR si a explicat cum ar urma sa fie constituita noua majoritate.

De asemenea, in interviul acordat Ziare.com, care va fi publicat luni, 16 martie, Ludovic Orban mai spune: "In locul lui Victor Ponta n-as fi asa de fericit in cazul Vanghelie. Daca Marian Vanghelie incepe sa vorbeasca despre cei 15 ani petrecuti in PSD, s-ar putea ca multi pesedisti sa nu se simta bine, inclusiv Victor Ponta".

Marian Vanghelie, AMENINŢĂRI din AREST pe modelul Elenei Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 mar, 13:07
liviuioan
--SCUT ORiBANi--
In negurile vremii ( dupa pupaturi tembele pe calcaile-TATUCULUI ) se pierd ori nu se mai regasesc --lucrarile stiintifice--avand coautor pe cel ce devine marea speranta a literaturii romane--post decembriste--NEA NELU zis SADOVEANU . Si cum --fratele la nevoie se cunoaste--acesta are greaua misiune de a tine--LAUTARUL --in-- SOLVENTA CLINICA
15 mar, 12:26
Alexandru Valeriu Pantelimon
Un alt santajist care a facut mereu politica imorala in beneficiul propriu ; este mai simplu decat exercitarea unei profesii . Corb la corb nu-si scoate ochii !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ