Câţi bani a primit Victor Ponta de la Şova în urma contractului Turceni-Rovinari

| 16 mar, 08:46

Senatorul Dan Sova a declarat, duminică, la emisiune tv, că premierul Victor Ponta a colaborat cu cabinetul său de avocatura în perioada în care se desfășura contractul Turceni - Rovinari, dar pe alte spețe.

Cabinetul lui Victor Ponta era specializat în drept penal și a colaborat cu cabinetul lui Șova, specializat pe drept comercial pentru apărarea a doi clienti privați.

"Nu a existat niciodată, nici prin intermediul societăţii pe care am condus-o eu, nici direct prin cabinetul domnului Ponta, nicio legătură, de nicio natură între domnia sa şi Complexurile Energetice de la Rovinari şi Turceni. A existat, la un moment dat, o colaborare pe două dosare penale, între societatea pe care o conduceam eu şi cabineetul individual al domnului Ponta din două considerente, în 2007-2008. Societatea noastră de avocatură se ocupa numai de parte comercială, nu avea un departament de Penal, iar la vremea respectivă domnul Victor Ponta era unul dintre cei mai buni şi cunoscuţi avocaţi de drept penal. De altfel, cu ajutorul domniei sale, un caz care părea pierdut a avut un final fericit", a declarat Dan Șova.

Dan Șova a declarat că a plătit serviciile lui Victor Ponta cu 'o suma modică', care ar reprezenta 0,32% din veniturile pe care le-a încasat Șova și asociații din contractului cu Turceni - Rovinari.

Șova a amintit că respectivele contracte a fost câștigate de colegii dom niei sale la licitații publice.

Citeşte şi: Ponta, PRIMA reacţie după acuzaţiile lui Vanghelie. Ce-i reproşează lui Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 mar, 11:54
PETRE
Darul lui Sova
Darul nu se refuza !Asa-i,Ponte ?
Pai, ca braga albaneza(stramoseasca) e ,ca despre tata nu se stie ceva .Tacere totala !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ