Victor Ponta, mesaj IMPORTANT în cazul lui Darius Vâlcov

| 14 mar, 10:13

Victor Ponta spune că ministrul Finanțelor, Darius Vâlcov, va continua să aibă un rol determinant în proiectul noului Cod Fiscal. „Vreau să asigur pe toată lumea că acest proiect merge mai departe, cu orice preț și în orice conjunctură politică!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

„Cel mai important proiect al Guvernului în anul 2015 este Codul Fiscal (la care Darius Vâlcov a avut și va continua să aiba un rol determinant!). Vreau să asigur pe toată lumea că acest proiect merge mai departe, cu orice preț și în orice conjunctură politică! Dezvoltarea economică a țării este direct legată de adoptarea și implementarea acestui nou Cod - posibilă datorită muncii oamenilor din această țară și rezultatelor guvernării din 2012-2015!”, a scris premierul Victor Ponta pe Facebook. 

Citeşte şi: BOMBĂ. DNA îl pune sub acuzare pe DARIUS VÂLCOV! Șpagă de milioane

Darius Vâlcov a fost audiat, vineri, la DNA. El a părăsit sediul Departamentului Naţional Anticorupţie la ora 21:12, însă Direcţia Naţioanlă Anticorupţie a anunțat ulterior că este pus sub acuzare pentru trafic de influență. Când era primar în Slatina, lua comision de 20% din contractele publice, susțin procurorii.

Citeşte şi: INCENDIAR! Traian Băsescu, DEZVĂLUIRI despre dosarul lui Darius Vâlcov

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 mar, 23:37
PETRE
Victor Ponta,mesaj...
La Finante,in "cel mai cinstit Guvern"(de la Ponta-citire) ,totul curge !
Banul trebuie sa circule-lege economica ! Ministrul Finantelor poate fi azi unul,maine altul,Laudat fie Domnul !
Asa-i ,Ponta ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ