Gorghiu vrea demisia lui Vâlcov şi îl atacă din nou pe Ponta: "Nu vede elefantul din propria sufragerie"

| 14 mar, 16:27

Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, a reacţionat la acuzaţiile DNA în ceea ce îl priveşte pe ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov. Gorghiu i-a cerut demisia ministrului şi, totodată, l-a atacat pe Victor Ponta, deoarece i-a luat apărarea acestuia pe Facebook.

Citeşte şi: BOMBĂ. DNA îl pune sub acuzare pe DARIUS VÂLCOV! Șpagă de milioane

"Premierul a înţeles să-l apere pe Darius Vâlcov care, deşi e urmărit penal, nu demisionează. Din perspectiva juristului, respect prezumţia de nevinovăţie, dar cred că ar trebui să ţinem la prezumţia de competenţă şi credibilitate pe care fiecare membru al unui Cabinet ar trebui să-l aibă. Finanţele ţării nu pot fi administrate de o persoană care este suspectată de fapte de corupţie.

În raportul MCV se menţionează că este esenţial pentru un Guvern ca persoanele care îndeplinesc funcţii publice să se bucure de crebilitate. Ministrul Finanţelor este reprezentantul României în relaţia cu creditori externi. Premierul Ponta declara că atât el cât şi miniştri săi se vor retrage dacă vor fi urmăriţi penal. Astăzi, când ar trebui să-l demită pe ministrul Vâlcov, face o remarcă care nu-i face onoare. Din păcate, un ministru urmărit penal nu mai poate avea decât o contribuţie negativă la dezvoltarea României. Ponta nu vede elefantul din sufragerie. Îi cer demisia ministrului Darius Vâlcov", a declarat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă susţinută la Timişoara, potrivit ştiripesurse.

Citeşte şi: Victor Ponta, mesaj IMPORTANT în cazul lui Darius Vâlcov

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 mar, 20:59
Alexandru Valeriu Pantelimon
Oricum sarmana nu-si vede barna din ochi si piticii din jurul ei ;poate face un guvern din umbra cu boghicevici , igas , fogea ,vosganian etc . Fara a se ridica la standardele ei inalte ,dar fiecare dintre ministrii actualului cabinet isi fac cu profesionalism treaba , asa incat romanii sunt relativ multumiti , cu exigente si nadejdi mai mari . In toate domeniile administratiei s-au facut progrese si s-au eliminat in ultimii ani dezastele produse de interlopii regimului de trista amintire ,ce incearca din rasputeri sa revina cu sprijinul nelimitat al epigonului liberal atotstiutor .
14 mar, 17:58
liviuioan
--MINUNEA TRISTA--
Telefonul--suna ocupat--IMPARATUL--cu printesa MARIA--e putin priponit --VELODROMUL--avasist--e in reparatii capitale sub indrumarea OLTEANULUI--sef de santier--MIHAITA--doarme pe el . Ce ne facem cu VANGHELIA GIOALA--asta cu spritul la ziua RARESITULUI ? S-au activat si florariile din fiecare sector--ca sare in aer toata constructia lui PETRACHE -lupu . Noroc cu--JOS--JOS--JOS--patentat--ANDREEA VASS-- sa plece cat mai repede--CAMARILE--E PUSTIU .
14 mar, 17:40
gica
gargara pnl....
Iar vrea demisia saraca....si raul de Ponta nu vrea ...nu vrea sa-i lase la carma statului pe hotii care au devalizat tara si schilodit sufletele romanilor....vrea la putere isterica si haita din spate ....fac moarte de om daca mai stau pe margine .....mai ramane sa-l aresteze pe Ponta si sa iasa lumea in strada .!!...nu vrea FMI sa scape din mana ce-a mai ramas pe aici de luat ,nu vrea CE sa traim si noi ca nemtii, olandezii ....cu ce sant mai buni ca noi ...>?? sant mai hoti pe fata ....vor portul Constanta ,ceva munti cu aur ,ceva resurse ramase , vor pt ei ....si nu pt noi ...asa ca ...dosarele basiste si secretele lui blaga sant puse la bataie ...sa arestam ,sa distrugem totul ca pe urma nimeni nu mai stie nimic si iar stam 10 ani pe gramada ...banii de la UE negociati de premier sa ajunga tot la ei ....iar romanii sa fie ...ca pe vremea basista....
14 mar, 18:31
PETRE
Gargara,gargara,dar cu Finantele o de mereu in bara-Ponta !
Quo vadis.Ponte ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ