Traian Băsescu le cere lui Iohannis și Ponta remanierea de urgență a lui Vâlcov

| 15 mar, 09:25

Traian Băsescu a făcut, sâmbătă seara, un apel către preşedintele Klaus Iohannis şi către premierul Victor Ponta, susţinând că orice oră întîrziere în remanierea ministrului Vâlcov are efecte grave de credibilitate politică în exterior, pe pieţele financiare dar şi pe cursul de schimb.

"Ştiu că este weekend, dar ministrul de finanţe al României a fost pus sub învinuire pentru presupuse fapte de corupţie (nu spun că este vinovat). Vă rog înţelegeţi că orice oră întîrziere în remanierea ministrului de finanţe Vâlcov are efecte grave de credibilitate politică în exterior, pe pieţele financiare dar şi pe cursul de schimb. Faceţi remanierea domnului Vâlcov înainte de ziua de luni (am sperat că o faceţi azi)", a scris, sâmbătă seara, pe Facebook, fostul preşedinte Traian Băsescu, adresându-se şefului statului, Klaus Iohannis, şi premierului Victor Ponta.

Citeşte şi: Victor Ponta, mesaj IMPORTANT în cazul lui Darius Vâlcov

"Dacă era vorba de ministrul de la cultură, mediu, transporturi, tineret şi sport poate mai puteaţi aştepta pînă luni", a mai scris Băsescu.

Ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov, este acuzat de trafic de influenţă, fiind suspectat că, în calitate de primar al oraşului Slatina, ar fi intervenit în favoarea unui om de afaceri în atribuirea unor contracte, cel din urmă promiţându-i 20 la sută din sumele încasate.

Citeşte şi: BOMBĂ. DNA îl pune sub acuzare pe DARIUS VÂLCOV! Șpagă de milioane

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 mar, 12:17
PETRE
Cerere
Prima cerere a lui Basescu admisa de Ponte !
Vrei nu vrei,"bea Grigore aghiazma" ca braga s-a "trazvit"!
Quo vadis, Ponte ?
15 mar, 22:37
Alexandru Valeriu Pantelimon
Esti ultimul om de pe planeta pamant care ai avea dreptul sa exprimi o opinie in problemele tarii mele . Sunt convins ca se impune demisia ministrului de finante si la fel imi doresc sa fie numit un om de calitate , nu de teapa lui fogea , ialomitanu ,blejnar , funeriu , boghicevici , udrea ,vosganian etc.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ