Momente de GROAZĂ pentru Carmen Iohannis! Incidentul care i-a DEPĂŞIT pe SPP-işti

| 16 mar, 15:38

Prima Doamnă, Carmen Iohannis, a tras o spaimă imensă acasă la Sibiu. Asta după ce un necunoscut a sunat la poartă, deși casa președintelui este păzită.

Miercuri dimineaţă, cu puţin înainte de ora 5.00, preşedintele Klaus Iohannis (care se afla în Bucureşti) a fost trezit de un apel telefonic de la soţia sa, rămasă la Sibiu. Preşedintele urma să plece într-o vizită în Polonia, iar soţia sa a preferat să rămână în țară. Apelul l-a îngrijorat pe preşedinte, care a aflat că cineva suna la interfonul montat la poarta casei din Sibiu.

Fiind singură, Carmen Iohannis nu a găsit altă soluţie decât aceea de a suna la soţul său. Imediat, preşedintele a anunţat Serviciul de Protecţie şi Pază a cărui conducere a intrat în alertă şi a desemnat un echipaj pentru a securiza locuința.

Nici cei care asigurau paza casei nu au dat dovadă de prea multă vigilenţă. Aceştia din urmă susţin că ofiţerii SPP au propus instalarea unei gherete de pază chiar la poarta casei familiei Iohannis, dar şeful statului nu este de acord cu această soluţie. Nici ridicarea unui gard care să protejeze proprietatea nu a fost pe placul lui Iohannis. Astfel, în cele din urmă, SPP-iştii s-au apucat să monteze în curtea preşedintelui un sistem de protecţie cu inflaroşu. În urma acestui eveniment, echipajul de la Pază şi Ordine din Cardul IPJ Sibiu a fost înlocuit cu un echipaj al Jandarmeriei, anunță libertatea.ro.

Citeşte şi: Secretele din spatele căsniciei preşedintelui: Părinţii lui Iohannis NU au vrut-o pe Carmen de NORĂ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 mar, 18:26
gigicontra
Si care e momentul de groaza ?
Soneria e facuta sa sune !
17 mar, 08:50
cum asa
e normal
Pai cum de ce, pana atunci la interfonul ala nu mai sunase nimeni niciodata! Cum sa nu te sperii, cand deodata fix acum vine cineva sa sune la el!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ