PREMIERĂ! Klaus Iohannis, cel mai puternic POLITICIAN EUROPEAN

| 14 mar, 11:06

Președintele Klaus Iohannis a anunțat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că numărul fanilor săi din această rețea de socializare a depășit pragul de 1,5 milioane, rămânând "cea mai mare comunitate online din jurul unui om politic european" .

"Astăzi sunt peste 1.500.000 de oameni alături de mine pe această pagină! Vă mulțumesc pentru sprijinul și susținerea voastră. Ați rămas cea mai mare comunitate online din jurul unui om politic european. Doar împreună rămânem puternici, încrezători și hotărâți să schimbăm fața României noastre!", scrie Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul, postat sâmbătă dimineața, este însoțit de o fotografie a președintelui Klaus Iohannis cu textul "Peste 1.500.000 de oameni în cea mai puternică echipă din Europa".

Citeşte şi: INTERCEPTĂRI EXPLOZIVE! Vanghelie: Țin relația cu Klaus Iohannis prin RAREŞ BOGDAN

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 mar, 12:30
Dascălu D. Paul
Omul ,fizica şi poporul
Eu l-am votat pe d-l Victor Ponta,deoarece este politicos ,prezentabil şi vorbeşte fluent şi politicos cu toată lumea,cunoaşte cîteva limbi străine, duce o viaţă sportivă,respectă drepturile oamenilor etc. Dar la fel de bun este şi domnul Klaus Iohanis care deşi este de altă religie decât cea ortodoxă,majoritară,adică mai precis este de religie evanghelică,luterană,nu face caz de această situaţie.Domnia sa freventează şi alte biserici precum cea ortodoxă,romano-catolică, etc . care sunt de religie creştină.Religia unui creştin nu este un impediment pentru a deveni preşedintele unei ţări precum România. Decalogul este la fel pentru toate religiile creştine.Ba mai mult, Decalogul este valabil şi pentru religia mozaică sau islamică,hindusă si probabil şi pentru cea a lui Confucius, fostul lider religios al poporului chinez. De religie se ocupă preoţii, profesorii de religie,pastorii, profeţii ,învăţătorii în trecut etc.Preşedinţii trebuie să se ocupe de ţara lor ,de interesele ei, de bunul mers al ei,de bunăstarea poporului pe care îl păstoreşte,de sănătatea poporului ţării respective,de pacea ţării , de apărarea ei, în caz de cutremure, inundaţii ,alte dezastre naturale, de invazii din exterior etc.Domnul Klaus Iohannis este prezentabil ,înalt,calm,cunoaşte bine cîteva limbi străine precum limba germană, engleză etc, iar limba română o vorbeşte destul de bine chiar dacă este de origine sas,dar tot cetăţean român este.Pentru mine este o mândrie ,deoarece a fost profesor de fizică, şi probabil mai este încă,chiar dacă a fost mulţi ani şi primar al Sibiului,unde a demonstrat că este un foarte bun gospodar.De fapt majoritatea fizicienilor sunt meticuloşi,ordonaţi,înarmaţi cu răbdare şi credincioşi,prin natura ocupaţiei.D-nul Iohanis a fost votat de popor fără să fi tras sforile,fără să se folosească de religie precum d-l Ponta,fără să mintă,fără să facă
16 mar, 13:26
Dascălu D. Paul
Omul ,fizica şi poporul
Continuare: ,, fără să facă abuz de religie etc. Eu acord un ,, like " din partea mea şi consider că poporul l-a dorit prin majoritatea voturilor care i-au fost acordate.Mă bucur pentru faptul că reuşit ca profesor de fizică, dar şi ca primar de succes să ajungă preşedinte al României. Profesorii de fizică nu au voie să mintă căci natura profesiei lor nu le permite aceasta.Întro experienţă de laborator dacă se greşeşte ceva ,rezultatul este negativ.După o experienţă greşită se pot produce accidente cu pagube materiale sau chiar victime.Eu doresc domnului actual preşedinte Klaus Iohannis multă sănătate, multe succese,multe satisfacţii şi viaţă lungă! La mulţi ani !"
16 mar, 14:06
Dascălu D. Paul
Omul ,fizica şi poporul
Corectări: 1.,,că a reuşit ca profesor de fizică" în loc de ,,că reuşit ca profesor de fizică" 2. ,,Într-o" în loc de ,,Întro".Vă rog să mă scuzaţi!
14 mar, 19:48
alfi
cel mai tare din parcara
iohannis ,ori e prost ori este sas
14 mar, 13:13
Ana
Cel mai puternic politician European ? Hmm, oare pentru ce merite? pentru ca sustine pe oriunde merge ca vrea schimbarea guvernului pentru a instala sleahta de PDL-PNL inapoi la guvernare? nu ne-a fost destul 10 ani de domnie a lui basescu si a guvernelor PDL=PNL care ne-au nenorocit si pe care Johannis vrea sa le reinvie? Daca nu-I convine guvernul Ponta nu are decit sa-si dea demisia asta ca sa nu fie el insusi demis. Romanii l-au votat pe el nu PDL-PNL, sa nu uite acest lucru si sa nu-I mai sustina. Imi place combinatia lui Johannis cu Vasile Blaga. De toata cinstea......mai bine nici ca se putea.....pina cind?
14 mar, 12:46
marika
putere
unde este puterea lui Iohannis? ca eu nu o vad decat pe Kovesi servindu-l
pentru a prelua puterea! In rest, vizite,paranghelii si decorari! E atat de usor sa prostesti pe romani!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ