Băsescu, ATAC DUR: Oare de ce a devenit Şova atât de preţios pentru Ponta încât a sacrificat Senatul?

| 22 apr, 18:18

Traian Băsescu a lansat o serie de acuzaţii la adresa premierului Victor Ponta şi a preşedintelui Senatului Călin Popescu Tăriceanu.

Fostul preşedinte afirmă că Tăriceanu compromite Senatul prin faptul că-l salvează pe Dan Şova de mâna justiţiei. În plus, Băsescu se întreabă de ce a ajuns Şova atât de preţios pentru Ponta încât a sacrificat Senatul.

“Prim-ministrul Victor Ponta duce, prin preşedintele Senatului Călin PopescuTăriceanu, o luptă acerbă pentru a-l salva din faţa justiţiei pe senatorul Şova. Oricine are dreptul să-şi apere un prieten, dar fără a implica instituţiile statului şi cu atît mai puţin compromiţîndu-le aşa cum face acum domnul Tăriceanu cu Senatul. Ce face domnul Tăriceanu din slugărnicie faţă de domnul Victor Ponta seamănă izbitor cu discreţionarismul Parlamentului din vara anului 2012. Oare de ce a ajuns atît de preţios pentru domnul Ponta senatorul Şova, încît să sacrifice credibilitatea Senatului?”, afirmă Băsescu, într-o postare pe Facebook.

Citeste si: LIBERALII pierd o bătălie capitală: atacul asupra “copilotului” Ponta a fost respins

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ