Unde își petrec cei mai importanți lideri politici sărbătorile de Paști

| 11 apr, 14:18

PSnews.ro a contactat liderii politici pentru a-i întreba unde își petrec sărbătorile pascale. Astfel, am încercat să descoperim însemnătatea sărbătorii Sfinte de Paști pentru politicienii marcanți ai României și care sunt cele mai dragi obiceiuri pe care le păstrează.

Alina Gorghiu (PNL)

Co-președintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, a „profitat” de ocazia sărbătorilor să ne împărtășească cât de mult înseamnă sărbătorile pascale pentru dumneaei și a precizat pentruPSnews.ro că, la fel ca și în fiecare an, Sfintele sărbători o vor găsi împreună cu familia, la Curtea de Argeș.

„Știți că oamenii politici, în general, rar au ocazia să fie și ei oameni și să vorbească despre lucruri frumoase.

Profit de ocazia sărbătorilor să vă transmit că pentru mine Paștele este un eveniment la care țin foarte mult, un eveniment de familie pe care îl sărbătoresc de când mă știu eu în familie. Ca în fiecare an, și acum o să fiu alături de familie la Curtea de Argeș.

Ceea ce vă doresc tuturor este să aveți vreme bună, nu știu dacă afară va ploua, va ninge dar aș vrea ca în sufletul vostru să fie vreme bună, să aveți liniște, să vă bucurați de cozonaci, să va bucurați de prieteni, să împartășiți lucruri frumoase și să ne revedem plini de energie imediat după sărbători.

Paște fericit și toate cele bune!”, a precizat Alina Gorghiu pentru PSnews.ro.

Rovana Plumb (PSD)

Președintele Consiliului Național al Partidului Social Democrat, Rovana Plumb, a precizat pentruPSnews.ro că sărbătoarea Paștelui o va găsi nerăbdătoare să-și cunoască nepoțica, care trebuie să vină pe lume „din moment în moment”.

„Acasă cu familia așteptând din moment în moment să vină pe lume nepoțica mea Maria Rovana. Le transmit tuturor sărbători fericite alături de cei dragi. Paște fericit!”, a transmis Rovana Plumb pentruPSnews.ro.

Eugen Tomac (PMP)

Președintele Paridului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, ne-a împărtășit ce însemnătate are pentru dumnealui Paștele și ne-a dezvăluit că își va petrece această sărbătoare tradițională în sânul familiei, undeva la țară.

„Bineînțeles că voi fi împreună cu familia mea în țară, undeva la țară în județul Prahova pentru că e bine ca aceste sărbători să le petrecem alături de cei apropiați și într-un spirit încărcat de bucuria Învierii și el nu poate fi regăsit decât într-un mediu în care s-a creat și s-a format poporul român și anume la țară. Acesta este și motivul pentru care încerc toate sărbătorile tradiționale să le petrec alături de cei apropiați undeva în mediul rural.

Cea mai mare sărbătoare a creștinilor este Învierea și sigur că are o anumită încărcătură emoțională puternică dar nu pot să spun că nu nu-mi plac și celelalte sărbători cum ar fi Crăciunul sau Sfântul Nicolae, însă Învierea are această încărcătură puternică, emoțională, legată de suferința prin care a trecut Mântuitorul și sigur că e bine ,ca oameni care cred mai mult în valori decât în obiective, să primim așa cum se cuvine această sărbătoare importantă.

Toate gândurile bune românilor din țară și de peste hotare. Hristos a înviat!”, a fost mesajul transmis de președintele PMP, Eugen Tomac, pentru PSnews.ro.

Cătălin Ivan (europarlamentar)

Europarlamentarul Cătălin Ivan a precizat pentru PSnews.ro că sărbătorile pascale îl vor găsi acasă, în județul Iași, în sânul familiei.

Monica Macovei (europarlamentar)

Contactată de PSnews.ro, liderul formațiunii M10, europarlamentarul Monica Macovei ne-a declarat că va rămâne în București pentru a sărbători Sfintele sărbători de Paști.

„În București, acasa, cu mama, fiul meu și câțiva prieteni, iar noaptea de Înviere la Biserică.”, a precizat Monica Macovei pentru PSnews.ro.

Despre premierul Victor Ponta au apărut informații în spațiul public potrivit cărora acesta ar fi plecat cu familia în New York.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ