Care sunt condiţiile lui Victor Ponta la ordonanţa propusă de membrul CNA de a salva televiziunile

| 14 apr, 22:00

Victor Ponta consideră că ordonanţa de urgenţă propusă de Valentin Jucan, membru CNA, pentru salvarea televiziunilor este de principiu corecta si merita discutata si promovata. Iar dreptul la informare este un drept fundamental garantat constitutional.

"Cred ca propunerea este de principiu corecta si merita discutata si promovata. Iar dreptul la informare este un drept fundamental garantat constitutional. Cu cateva conditii totusi :

1. Criterii clare si transparente legate de procentul de emisiuni de stiri, culturale, educative incluse in grila unei televiziuni ( evident fara nicio cenzura asupra modului de prezentare a acestora)

2. Sprijinul sa nu se faca printr-o noua taxa platita de telespectatori - oamenii deja platesc abonamentul la societatea de cablu sau satelit ( si fortat si inutil o taxa pt TVR!)

Citeşte şi:  Apel DISPERAT către IOHANNIS și PONTA: Salvați televiziunile până nu e prea târziu

3. Sprijinul sa se reflecte prin scutiri si deduceri de taxe si impozite - nu bani dati direct unei televiziuni (pt ca asta ar deturna total scopul initiativei) / pt asta e nevoie de clarificarea situatiei acelei ( sau acelor) televiziuni care deja au facut si fac evaziune fiscala avand aproape 100 milioane de RON datorii la buget

4. Nu cred ca o asemenea reglementare e bine sa fie aprobata prin Ordonanta de Urgenta! Acord politic in Parlament este singura solutie de durata!

Astept o dezbatere serioasa pe aceasta tema serioasa!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Valentin Jucan, membru CNA, a adresat o scrisoare deschisă lui Klaus Iohannis și Victor Ponta în care le propune acestora crearea unui fond audiovizual care să fie administrat de CNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ