ALINA GORGHIU, un nou ATAC DUR la VICTOR PONTA

| 14 apr, 10:47

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, lansează un mesaj dur la adresa premierului Victor Ponta. Ea susține că premierul nu-și dorește să facă autostrăzi decât dacă autoritățile statului vor închide ochii și îi vor lăsa pe cei din Guvern să își tragă partea.

”Mulți dintre voi ați călătorit zilele acestea pe drumurile țării și sunt convinsă că vă preocupă starea șoselelor din România și, mai ales, planurile Guvernului legate de infrastructură rutieră. La sfârșitul săptămânii trecute, premierul Ponta a mimat o explicaţie care să justifice de ce proiectele de infrastructură nu înaintează deloc. Evident că Premierul nu a pus la îndoială competența sau buna credință a miniștrilor săi (dl Dan Șova, de exemplu, a gestionat construcția de autostrăzi atât de la ministerul Transporturilor, cât și ca ministru pentru Proiecte de Infrastructură și Investiții). Potrivit domnului Ponta, de vină ar fi cei care contestă licitațiile pentru atribuirea contractelor și au câștig de cauză, așa cum s-a întâmplat în cazul studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Pitești. Metoda Ponta de a pasa responsabilitatea se aseamănă izbitor cu cea patentată de fostul președinte Băsescu cu care a coabitat cu succes: aceea de a identifica un inamic național într-o anumită categorie de cetățeni. Dușmanii autostrăzilor sunt, în opinia domnului Victor Ponta, cei care demască licitațiile dubioase, trucate și nu lasă Guvernul să lucreze. Concluzia este clară: Guvernul Ponta poate să construiască autostrăzi, cu o condiție: ca toată lumea să închidă ochii la corupție și la câteva zerouri în plus la nota de plată.
Ca să nu mă gândesc la ziua în care compania Dacia-Renault va trece de la ameninţări la fapte şi se va reloca în altă ţară, nemulţumită de promisiunile neonorate...”
, susține Alina Gorghiu.

Citeşte şi: VICTOR PONTA, despre loteria bonurilor fiscale: Se pare totuși că a fost o idee bună! Trebuie continuat!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 apr, 08:37
Valter COJMAN
O imbecila
Iar se gasi imbecila sa vorbeasca... Oare cati ministrii ai transportului are in partid si care nu au facut nimic ci din contra, numai au jefuit banul public? Hai sa vedem:

PNL

1. Boagiu - 2 mandate (imbecila a modificat un contract prin care plateam 2,2 miliarde de euro pentru 415 km de autostrada care trebuia inceput in 2004 si terminat in 2011 intr-un contract prin care Romania a ajuns sa plateasca 2,52 miliarde de euro pentru doar 116 km de autostrada, astfel ca, la momentul anularii contractului de catre D. Sova, Romania ar fi fost obligata sa plateasca 15,5 milioane de euro/km in loc de 3,78 milioane de euro/km cat fusese negociat de M. Mitrea;
2. Berceanu - 2 mandate;
3. L. Orban;
3. Anton Ionescu;
4. Ghe. Dobre;
5. Alex. Nazare;
6. Ov. Silaghi.
Aici ar mai trebui adaugat si Basescu (cu 3 mandate) pentru ca fac parte din acelasi partid european.

PSD

1. Miron Mitrea - 1 mandat;
2. Sova - 2-3 luni;
3. I, Rus - de vreo 6 luni

Trageti voi concluziile.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ