Alina Gorghiu, întâlnire cu un senator american. Despre ce au discutat

| 21 apr, 10:24

Senatorul republican John McCain, fost candidat la preşedinţia SUA în 2008, relatează pe contul său de Twitter o întâlnire cu Alina Gorghiu, copreşedintele PNL.

"O întâlnire bună cu Alina Gorghiu, noul copreşedintele al formaţiunii de centru-dreapta din România Partidului Naţional Liberal - lider important pentru generaţia următoare", scrie McCain, pe Twitter. Mesajul este însoţit şi de o poză cu cei doi.

Citeşte şi: Liberalii au dat o LOVITURĂ de sute de milioane de euro la buget prin protejarea afacerilor cu păcănele a unei colege

De asemenea, Alina Gorghiu a postat şi ea un mesaj pe o reţea de socializare, în urma întâlnirii cu senatorul John McCain.

"Am discutat cu senatorul John McCain - aflat la al cincilea mandat în Congresul SUA și una dintre cele mai importante voci din politica americană pe chestiuni militare și de securitate internațională – despre nevoia ca România să fie un factor de stabilitate în regiune, în contextul crizei ruso-ucrainene, despre parteneriatul țării noastre cu NATO și despre parteneriatul strategic cu Statele Unite. Am abordat, de asemenea, subiecte de interes intern, precum reforma clasei politice din România, lupta anticorupție și finanțarea campaniilor electorale. Pot să afirm cu încredere că România are prieteni în Statele Unite ale Americii", scrie Alina Gorghiu, pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ