Gorghiu: PNL nu este de acord cu pensiile speciale pentru parlamentari. Nu vom susţine legea

| 15 apr, 15:43

Partidul Naţional Liberal nu susţine un proiect cu privire la pensiile speciale pentru parlamentari, a declarat miercuri copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

"În şedinţa de conducere astăzi s-a stabilit că acest proiect nu are girul politic al PNL. Ştim că, în general, pensiile din România şi indemnizaţiile nu sunt la nivelul pe care mulţi şi l-ar dori, dar în acelaşi timp cred că este o problemă de prioritate unde direcţionezi banii din bugetul României, pentru că eu faţă de acest proiect al PSD aş fi avut altă prioritate. Una din dorinţele mele şi ale familiilor care au copii este acel proiect de măcar dublare a alocaţiilor pentru copii de la 42 la 82 de lei, dacă nu să ajungem chiar la 200 de lei, ceea ce este un deziderat la care să răspundă premierul. (...) Dacă acest proiect va fi depus (pensiile speciale pentru parlamentari - n.r.) opţiunea politică a PNL va fi aceea de a nu-l susţine", a afirmat Gorghiu.

Ea a susţinut că iniţiativa cu privire la pensiile speciale pentru parlamentari este de condamnat, potrivit Agerpres.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ