Noul PNL – proba supremă de ipocrizie privind pensiile speciale ale parlamentarilor

| 16 apr, 15:08

Legea privind pensiile speciale pentru parlamentari arata cat de ipocriti sunt cei din PNL. Oficial, PNL declara ca nu sustine acest proiect, insa mai mult de 50 de parlamentari liberali au semnat proiectul de lege. De fapt, liberalii ar vrea sa beneficieze de prevederile acestei legi, insa fara sa-si asume nicio responsabilitate publica.

Aproximativ 250 de parlamentari din toate partidele au semnat un proiect de lege prin care deputatii si senatorii vor putea beneficia de pensii speciale, care vor ajunge si pana la 4.000 de lei. Cu toate ca alesii si-au motivat proiectul de lege, acesta nu a fost primit cu bucurie de opinia publica din Romania, iar atributele de genul „pensii nesimtite” nu a lipsit de pe buzele unor moderatori TV.

Citeşte şi: Gorghiu: PNL nu este de acord cu pensiile speciale pentru parlamentari. Nu vom susţine legea

Liberalii au incercat sa se delimiteze de proiectul de lege prin vocea copresedintei PNL Alina Gorghiu. Incercarea este una de fatada, pentru ca in esenta parlamentarii liberali au liber sa faca ce vor atat timp cat nu-si asuma public proiectul de lege. De exemplu, deputatul PNL Vasile Varga a precizat ca a semnat proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari si ca nu îsi va retrage semnatura, dar ca, daca PNL nu sustine acest proiect, atunci niciun parlamentar liberal nu îl va vota.

Citeşte şi: LISTA celor 255 de parlamentari care vor pensii speciale. Motivele invocate: un drept firesc, echitabil şi compensatoriu

Ceea ce spune deputatul Vasile Varga este ca PNL se opune doar de fatada proiectului de lege, iar daca va fi adoptat va fi foarte bine, atat timp cat liberalii nu-si asuma public responsabilitatea. Nu este prima oara cand liberalii se dovedesc a fi ipocriti. Insa, acum, cand noul PNL se doreste a fi un alt fel de partid, mai transparent, mai aproape de cetatean, gravitatea actiunii lor este foarte mare. De fapt, noul PNL s-a dizolvat total in PDL si si-a schimbat doar sigla, ca naravurile si le-a pastrat cu sfintenie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 apr, 22:16
sandman
Cine semneaza editorialul, Ghita?
17 apr, 08:42
Av.Abra-hat Judeteanu
astazi Sebastian Ghita,patronul RTV si Obiectiv Info,da cu subsemnatul la DNA Ploiesti...
la DNA central,se pare ca nu prea ii place
cel mai bun DNA este cel din Republica Prahova..
prietenii,stiu de ce...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ