Atac marca VADIM: Nulitatea absolută şi surdo-mută KLAUS IOHANNIS a ajuns pe scaunul lui Mihai Viteazul

| 16 apr, 13:11

Corneliu Vadim Tudor critică, într-un articol publicat pe contul său de Facebook, transformarea pe care PNL a suferit-o de-a lungul timpului. Tribunul consideră că liberalii s-au transformat “în lada de gunoi a politicii românești”.

“Doamne, apără şi fereşte! Care este explicaţia transformării PNL-ului în lada de gunoi a politicii româneşti? Toţi impostorii şi carieriştii care vor să-şi prelungească starea de bine pe care le-au dat-o anumite funcţii s-au refugiat în PNL, găsindu-şi justificări, cum că au avut o mătuşă care i-a făcut pantofii lui Ionel I.C. Brătianu”, scrie Vadim.

C.V. Tudor nu recunoaște doctrinele liberalilor din vremea lui Brătianu în niciunul dintre actualii membri ai Partidului Național Liberal.  “Mă uit la această Alina Gorghiu: degeaba îşi pune mărgele roşii la gît, ca un curcan, şi tot degeaba stă cu „bicicleta” pe nas non-stop: nu are nici un haz, e ciolănoasă şi respingătoare. A ajuns ciumăfaia asta şefa Partidului Naţional Liberal?! (...) Mă refer la boxerul smucit Cornel Bichineţ la vameşul veşnic beat Vasile Blaga, la zarzavagiul Adriean Videanu şi, mai ales, la Slănină Vodă, căruia un dentist distrat i-a uitat un cleşte în gură, de-aia nu se înţelege nimic din ce vorbeşte. 

Mediocritatea tuturor acestor personaje – în special a acelora care provin din haita PDL, pripăşită, la grămadă, în PNL – nici nu mai trebuie demonstrată. Aţi văzut cum vorbesc? Ce sărăcie de idei au? Ăştia cică reformează Statul Român şi înnoiesc clasa politică?”, mai scrie tribunul.

Vadim nu pierde ocazia de a-i aduce noi critici și președintelui Klaus Iohannis. Acesta este de părere că șeful staului nu are calități și nici vreo însușire care să-l recomande ca președinte de țară.

“Deşi nimic nu-l recomanda ca preşedinte de ţară, nulitatea absolută (şi surdo-mută) Klaus Iohannis a ajuns pe tronul lui Mihai Viteazul. E o ruşine istorică. E o palmă îngrozitoare pe obrazul Poporului Român. Ţara adevărată – cea profundă, reală – nici acum nu-şi revine din şoc. Cine îl ţine pe acest mamut împăiat, la fereastră, încercînd să întreţină iluzia că el lucrează? Cîrdăşia mediocrităţilor, care, din nefericire, este la Putere în ţara asta de 25 de ani. Dar, sfîrşitul acestor „colonii de păduchi” e mai aproape decît se poate bănui”, spune Vadim

„Neîndoielnic, acest PNL e cea mai mare ruşine a politicii româneşti. Partidul cu pricina n-are nici o legătură cu glorioasa tradiţie a Brătienilor”, conchide C.V.Tudor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ