Klaus Iohannis a dat undă verde ca MApN să poată constitui structuri de conducere și de forțe pentru NATO

| 16 apr, 16:42

Președintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 346/2006 privind organizarea și funcționarea Ministerului Apărării Naționale, care prevede constituirea unor structuri de conducere și de forțe care să fie puse la dispoziția NATO pentru îndeplinirea misiunilor specifice.

Propunerea legislativă aparține ministrului Apărării, Mircea Dușa, și prevede că "Ministerul Apărării Naționale poate constitui structuri de conducere și de forțe care să fie puse la dispoziția NATO pentru îndeplinirea misiunilor specifice.

"Acestea se integrează în structura de comandă și control, precum și în structura de forțe ale NATO. Nivelul de autoritate care poate fi exercitat asupra structurilor române se stabilește conform procedurilor NATO", se arată în actul normativ.

Citește și:  ÎNGRIJORĂTOR! Şeful armatei ruse: ROMÂNIA VA FI O "ŢINTĂ PRIORITARĂ"

De asemenea, șeful statului a semnat joi decretele pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 80/2014 pentru modificarea și completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal și a altor acte normative și Legii privind aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 47/2014 pentru modificarea și completarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 66/2011 privind prevenirea, constatarea și sancționarea neregulilor apărute în obținerea și utilizarea fondurilor europene și/sau a fondurilor publice naționale aferente acestora.

Tag-uri: Klaus Iohannis, nato
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ