Ce spune ALINA GORGHIU despre o posibilă ocupare a unui portofoliu de ministru într-un viitor Guvern

| 17 apr, 08:31

Co-președintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, a vorbit, joi seară, în cadrul unui interviu acordat Gândul, despre posibilitatea ocupării unui portofoliu de ministru.

În acest context, liderul liberal a declarat că nu își dorește o funcție guvernamentală.

„Cariera mea a fost destul de lunga ar spune colegii mei, altii ar putea spune ca ar fi scurta. Sunt din 2012 in partid si le-am vazut pe toate. Am avut de invatat de la fiecare. Singurul care a ales calea pribegiei si un drum atat de urat a fost domnul Călin Popescu Tariceanu, dar si pana si de la el am avut ce invata. Am ocupat diferite functii. Am fost si consilier local la Primaria domnului Marian Vanghelie, unde n-am avut deloc o relatie de prietenie cu domnia sa. (…) Eram tanara. Am fost parlamentar, vicepresedinte al Camerei. Azi se intampla sa ocup functia de co-presedinte al Partidului National Liberal si pentru mine e o mare onoare. Conform statutului, alegerile vor fi de abia in 2017, deci nu se va pune pana atunci problema sa existe un singur presedinte al Partidului National Liberal dar va asigur ca o functie guvernamentala nu-mi doresc”, a declarat Alina Gorghiu pentru Gândul.

Tag-uri: Alina Gorghiu, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ