O senatoare PNL se plânge de salariul de parlamentar: Nu-mi ajung banii nici pentru coafor

| 19 apr, 10:32

Discuţiile despre pensiile speciale ale parlamentarilor se extind şi în domeniul salariilor. Cu puţin peste 1000 de euro pe lună, aleşii se plâng că indemnizaţiile de parlamentar sunt prea mici. Este cazul şi senatoarei PNL Vasilica Steliana Miron care a declarat pentru evz.ro că salariul nu-i ajunge nici pentru coafor.

„Noroc cu soțul meu și cu părinții mei că mă susțin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor”, a declarat senatoarea PNL Vasilica Steliana Miron, pentru evz.ro. Aceasta mai precizează că îşi face hainele şi pantofii la comandă, la producători locali. „Niciodată nu m-am îmbrăcat de două ori la fel. Prefer ținute mai ieftine”, a mai spus senatoarea.

Senatorul PNL Vasilica Steliana Miron susţine că indemnizaţia de parlamentar nu îi ajunge şi că doar pentru coafor cheltuieşte lunar peste 1000 de EURO. Ea a făcut declaraţiile în contextul discuţiilor privind pensiile speciale pentru parlamentari.

Aleasă din partea PPDD în Suceava, senatoarea Miron a trecut la PNL în februarie 2014. Conform propriei declaraţii de avere, Steliana Miron deţine două terenuri intravilane în suprafaţă totală de 3.260 de metri pătraţi, în oraşul Rădăuţi, împreună cu soţul sau, Cătălin Miron.

Cei doi au o casă de 281 de metri pătraţi, în Rădăuţi, un Jeep Grand Cherokee şi bijuterii în valoare de 50.000 de euro. Senatoarea câştigă 60.410 lei pe an din indemnizaţia de parlamentar, iar soţul său a câştigat în 2013 97.700 de lei din activitatea de executor judecătoresc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

16 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 apr, 12:49
Dan
Alesii nostri, monstri
Gunoiera asta nu cred ca a citit vre-o carte in ultimii ani! e un fel de combinatie Becali-Vanghelie-Udrea. Oare ce prostan de barbat o tine???
20 apr, 08:03
ANA
SALAR DE PARLAMENTAR
STIMATA D-NA PARLAMENTAR, CINE TE PUNE SA MERGI LA COAFOR ZILNIC SI SA TE SCHIMBI CU ALTE HAINE IN FIECARE ZI ? NU VEZI CA ATI DUS ROMANIA LA UNA DIN CELE MAI CORUPTE TARI ? UNDE MINCIUNA SI HOTIA,MITA SUNT PE LOCUL 1 ???? MA MIR CE OBRAZNICA PUTETI FII. SI MA MIR CA OAMENII TE-AU ALES CA PARLAMENTAR . POATE ASTEPTATI MARIRE DE SALAR ? PONTA MAI ARE TIMP SA SE GINDEASCA,POATE I SE FACE MILA DE DUMNEATA ,SI VEI SCHIMBA 2 PERECHI DE PANTOFI NOI PE ZI !!!!! OARE CE FACE UN MUNCITOR CU 2-3 COPII ? SAU UN BIET PENSIONAR ? CE MANINCA ? CUM TRAIESTE ? CE-SI PERMITE SA CUMPERE DIN PENSIE? CITE PERECHI DE PANTOFI ? SCUZATI, AM UITAT SA VA INTREB - UNDE V-ATI PERTRECUT REVELIONUL SI PASTELE ? DAR VACANTELE UNDE LE FACETI ? IN DUBAI ? RUSINE . PUR SI SIMPLU SUNTETI FARA BUN SIMT.
20 apr, 02:38
anonim
cuafor
ACASTA D -NA NU PEA ARE RUSINE IN IA ,SUNT PERSOANE CARE AU SALARII MULT MAI MICI SI SE CONFRUNTA CU SARACIA ,AU RATE LA CASE ,COPII LA CARE STATUL LE DA 0 ALOCATII DE MIZERIE ,ACEASTA D-NA TRAESTE INTR-UN LUX EXCESIV .DIN CAUZA SARACIEI O MAMA A DOI COPII DIN IASI S-A SPANZURAT IN PROPRIA LOCUINTA LUCRA LA PATRON ..MUNCA MULTA BANI PUTINI IAR SOTUL LUCRA IN INVATAMANT ,ASA CA SA-I FIE RUSINE ......D-NA DRAGA NU TE TINE NIMENI CU FORTA ,,DA-TI DEMISIA CA NE-AM SATURAT SA VA DUCEM IN SPATE SI ASA SUNTETI PREA MULTI SI EFICIENTA 0
20 apr, 00:32
Alex
aaaaaaaa
La camera de gazat cu ea! Face umbra pamantului degeaba, cu 12.000 euro anual putem salva 2 copii de la malnutritie aici in Ro. Sa-i dea Dumnezeu ce merita! Acesti oameni sunt acolo pe banii nostri, sa se duca si ea la munca sa vada cum se castiga acei bani cu adevarati, javra ordinara
19 apr, 21:09
Teo
Mda ....
Fitze de pipitze nu de femeie serioasa dornica sa munceasca pentru popor.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ