Victor Ponta, urări de Paște pe Facebook

| 12 apr, 09:08

Victor Ponta a transmis, pe contul său de Facebook, un mesaj cu ocazia sărbătorii Paştelui. Un gest similar au făcut și actualul președinte Klaus Iohannis, precum și fostul lider de la Cotroceni, Traian Băsescu.

 

"Sfintele sărbători de Paşti ne reunesc pe toţi în spiritul toleranţei şi al iubirii. Vă doresc tuturor zile pline de lumină, bucurie şi pace!", scrie Victor Ponta.

Ulterior, premierul a postat pe pagina sa de Facebook un alt mesaj, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Citește și: VIDEO Klaus Iohannis, mesaj de Paște pentru români

"Învierea Domnului este un moment al speranței și bucuriei. În această perioadă, credinţa ne aduce împreună în familie și în comunitate. Este un moment în care se cuvine să evocăm, cu recunoștință, rolul important al creștinilor și al Bisericilor în construirea binelui comun, a unei societăți solidare, europene, ancorate în tradiție și, în același timp, mereu deschise la provocările prezentului.

A devenit deja o tradiție în ultimii ani ca, în România, să fie adusă Lumina Sfântă de la Ierusalim. Bucurându-ne și în acest an de acest dar, gândurile noastre se îndreaptă în mod firesc, cu îngrijorare, spre soarta creștinilor din Orient, din Africa și din lume, persecutați pentru credința lor.

Urez tuturor românilor, din țară și din afara granițelor României, sărbători pascale pline de bucurie, de pace și lumină alături de cei dragi!

Hristos a Înviat!", a scris premierul Victor Ponta.

Citește și: Traian Băsescu, dorință incredibilă în ziua de Paște. Ce vrea fostul președinte

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ