Alina Gorghiu, mesaj acid pentru Ponta și PSD înainte de Paște: ”Nu pot decât să le dau o nouă veste proastă”

| 10 apr, 19:26

Copreședintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, le transmite un mesaj acid adversarilor din PSD chiar înainte de Paște.

Într-un interviu acordat publicației diasporanews.ro, liderul PNL a vorbit despre votul prin corespondență și necesitatea adoptării unui astfel de proiect legislativ, precizând că PSD și Victor Ponta au dat dovadă de ostilitate față de această inițiativă, având în vedere că la prezidențialele din 2014 au pierdut categoric în diaspora.

Reporter: Ce ar trebui să facă factorii de decizie din țară pentru românii de pretutindeni?

Alina Gorghiu: În primul rând, autoritățile unui stat trebuie să-i respecte în egală măsură pe toți cetățenii, fie că aceștia trăiesc în țară, fie că locuiesc peste hotare. Din păcate, actuala guvernare a creat deja discriminări între cetățenii țării, iar lucrul acesta s-a văzut la alegerile din noiembrie 2014. Românii din diaspora au fost puși, pe nedrept, în situația de a face eforturi uriașe ca să participe la vot.

Pentru noi, este evident că actuala guvernare nu intenționează să facă prea multe pentru românii de peste graniță. Premierul Ponta nu a învățat din greșeli – dovadă stă opoziția pe care o întâmpină proiectul nostru, referitor la votul prin corespondență, din partea majorității parlamentare. E o nouă demonstrație de ostilitate a PSD, care se teme că participarea la vot a diasporei îi va aduce o înfrângere la fel de usturătoare și la alegerile din 2016.

Nu pot decât să le dau o nouă veste proastă: de ce le e frică nu vor scăpa! PSD va pierde alegerile din 2016 pentru că, pur și simplu, românii nu mai pot fi păcăliți. Oamenii nu mai acceptă să le fie încălcate drepturile, vor lideri noi, necompromiși, care să îi respecte, nu să încerce să le cumpere voturile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 apr, 01:10
tyrex
Iar se da in stamba tampita asta , ea e cu un picor in puscarie si da lectii de cinste si corectitudine la altii, hoasca drakului. Imbecila asta are un fix PSD si Ponta altceva nu o mai intereseaza. asta e scopul activitatii ei. Halal presedinte are PNL-ul. De fapt o adunatura de kurve , hoti, mafioti, kriminali si spagari de prima mana. Mult tupeu si imbecilitate trebuie sa ai sa vorbesti de altii cand ea e plina de rahat din cap pana in picioare impreuna cu partdul tradatorilor din care face parte. Dispari pocitanie ca si asa ai loc rezervat la Jilava zdreanta drakului.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ