EXPLOZIV! Cât costă un post de PREŞEDINTE în PNL

| 15 apr, 20:33

Preşedintele organizaţiei din Botoşani a vechiului Partid Naţional Liberal (PNL), Florin Ţurcanu, şi-a dat demisia din toate funcţiile din partid.

El a anunţat, miercuri, că a depus, în mod oficial, demisia din PNL, adăugând că decizia de a renunţa la şefia partidului a fost luată în urmă cu aproape o lună, potrivit Agerpres.

'Am anunţat de ceva vreme că intenţionez să mă retrag din spaţiul politic şi public, lucru concretizat astăzi prin depunerea în mod oficial a demisiei mele din toate funcţiile politice pe care le deţin în cadrul PNL Botoşani', a precizat Ţurcanu.

Fostul lider liberal din Botoşani, care l-a propus pe fratele său, europarlamentarul Mihai Ţurcanu, pentru preşedinţia PNL, susţine că nu a 'negociat funcţia de preşedinte'. Un alt afacerist controversat, abia intrat în partid, ar putea să preia şefia partidului în contul unei datorii de aproape trei miliarde de lei, bani cu care au fost construite sediile firmelor controlate de cei doi fraţi ajunşi în dizgraţiile Alinei Gorghiu, care încearcă acum să caute persoana potrivită pentru ocuparea postului, informează bzi.ro.

'Este doar o chestiune de timp până când preşedinţia PNL Botoşani va fi preluată de altă persoană, situaţie ce va fi tranşată cât mai curând posibil de forurile centrale', a adăugat Florin Ţurcanu.

Acesta a părăsit preşedinţia PNL după ce a pierdut, în urmă cu două luni, şi funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani. El a fost destituit de prefect ca urmare a condamnării la şase luni de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ