VICTOR PONTA, despre loteria bonurilor fiscale: Se pare totuși că a fost o idee bună! Trebuie continuat!

| 14 apr, 09:21

Premierul Victor Ponta a scris luni pe pagina personală de Facebook despre loteria bonurilor fiscale, imediat după ce au apărut și primii câștigători.

"Se pare totuși că a fost o idee bună! Trebuie continuat!",  a scris premierul pe pagina de socializare, postând și un link cu declarațiile câștigătorilor.

Potrivit Digi 24, ar exista până acum cel puțin zece câștigători, persoane care pot dovedi ca au cheltuit între 6 lei și 6,99 lei în data de 7 februarie. 

"Am fost într-o benzinărie și mi-am cumpărat o cafea. Bonul, ce-i drept, l-am cerut după și vânzătorul a ezitat puțin sau a fost surprins că i l-am cerut. Cred că a fost singura cumpăratură pe care am făcut-o în ziua respectivă", a spus Șerban Păun, unul dintre câștigători.

O legatură de ridichi, o pungă de piper măcinat și un pachet de șervețele, valorând 6 lei și 17 bani, i-au purtat noroc unei femei din județul Iași.

Femeia spune că se afla în bucătărie în momentul extragerii: "Am verificat și am văzut că sunt câștigătoare."

În urma primei extrageri la loteria bonurilor fiscale au fost alese: cifra 2, reprezentând luna februarie, o bilă pentru ziua emiterii bonului - 7, urmate de ultima etapă, cu trei bile reprezentând valoarea bonului - cifrele 0, 0, 6. Persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maxim trei luni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ