BOMBĂ pe piaţa media! O televiziune se ÎNCHIDE

| 23 apr, 11:56

Pe 25 aprilie va fi ultima zi în care postul The Money Channel, operat de Realitatea Media, va putea emite. Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să nu prelungească licenţa postului de business lansat de Sorin Ovidiu Vîntu, care expiră pe 25 aprilie.

"Cei opt membri prezenți în ședința de astăzi nu au fost convinși să prelungească licența întrucât Realitatea Media nu a depus la dosarul de prelungire documentația completă. Mai exact, la dosar se depune fie un certificat fiscal sau, dacă societatea este în insolvență (așa cum este cazul la Realitatea Media) trebuia depus un plan de reorganizare aprobat de instanță", notează paginademedia.ro.

Postul The Money Channel și-a întrerupt emisia la data de 2 aprilie și notificase în acest sens Consiliul Național al Audiovizualului. Compania invocase că s-a făcut această întrerupere întrucât o nouă societate asigură serviciile de uplink (ridicarea semnalului la satelit).

Citeşte şi:  O televiziune deținută de Realitatea Media și-a întrerupt emisia

Postul  The Money Channel a primit licență la data de 2 martie 2006, când a fost lansat de SOV cu sloganul de prima televiziune de business din România.


Realitatea Media are acționari companiile Strategie Research Investments (86,5%), PSV Compay (7,5%), Sindicatul Național Petrom – Energie (5,4%), Global Video Media (0,5%), Toroipan Gheorghe, Luha Eugen și Bercea Florin cu câte 0,000000139%.

Strategie Research Investments este deținut, cu părți egale, de Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 apr, 07:34
Florin
Scapa de stres !!
Luaţi decizia să faceţi ceea ce trebuie pentru a vă îndeplini scopul şi fiţi convinşi că nimic nu vă poate opri. În acest moment, chiar şi o persoană cu capacităţi mediocre devine un potenţial om de succes. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ