Elena Udrea îl umilește pe fostul ei soț în fața judecătorilor: Dorin Cocoș avea o...

| 14 feb, 16:53

Elena Udrea şi-a compromis fostul soţ în faţa judecătorilor de la Înalta Curte de Justiție și Casație.

Ajunsă în fața judecătorilor ÎCCJ care decideau dacă o eliberează sau o trimit în arest preventiv, Udrea le-a spus că fostul său soț, Dorin Cocoș avea o amantă încă din 2011.

Citește și: Culmea ironiei. Unde se afla Elena Udrea de Ziua Îndrăgostiţilor, anul trecut. Filmul evenimentelor

Elena Udrea a declarat că momentul întocmirii declaraţiei de avere era unul dramatic, în motivarea arestării. Ea şi Dorin Cocoș aveau zile întregi de certuri, întrucât fostul ei soț nu avea obligaţia legală să o facă şi nu voia să o ajute.

Aceste dezvăluiri vin după ce în urmă cu aproximativ două săptămâni declara că nu ştia ce face soţul ei, că nu vorbea cu el despre declaraţia de avere.

Citește și: Noi dezvăluiri. Ce mesaje CODIFICATE îi trimitea Elena Udrea lui Dorin Cocoş

Udrea a declarat şi că ştia de relaţia extraconjugală a soţului, cu doi ani înainte de divorţ şi că acesta s-a şi căsătorit la doar două luni după divorţ, astfel că nu avea tipul de relaţie în care îşi spuneau ce făceau în timpul zilei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 feb, 08:17
Florin
! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ