Dezvăluiri bombă. Numele lui Băsescu apare alături de cel al lui Dorin Cocoş într-un păienjeniş de firme din PANAMA

| 14 feb, 13:59

Potrivit unor dezvăluiri ale postului Antena 3, Numele de ”Băsescu” apare în registrul de firme deţinut de un broker din Panama: Băsescu Investment INC, o societate anonimă.

http://media.stiripesurse.ro/image/201502/w800/media-142386956444225000.png

Totodată, cea mai bună prietenă a Elenei Udrea, Narcisa Mirică Georgescu, are o firmă tot în Panama.

content-image

Surprinzător, firma a fost înfiinţată în decembrie 2014, la doar câteva zile după ce Alina Bica a fost trimisă în judecată în dosarul retrocedărilor penale. În acest dosar este implicat şi Dorin Cocoş.

content-image

În aceeaşi ţară din America Centrală, care este un paradis fiscal, există mai multe firme anonime în care apare şi numele "Cocoş".

content-image

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 feb, 10:58
izaura
basescu investment inc
Criminalul de basescu trebuie bagat in puscarie cu toate neamurile ....daca nu sterilizati sa nu ne mai trezim si cu alti monstri. !!!!!!
15 feb, 11:46
ten-dintzi
raspuns tigancii izaura
ce repede dati verdicte!si el este .."criminal"ca si tine care-ti permiti sub semnul anonimatului sa faci asemenea afirmatii.Ce zici?daca eu te numesc pe tine curva?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ