Dezvăluiri uluitoare făcute de Șerban Huidu despre Elena Udrea: ”când a plecat până și femeile de serviciu plângeau”

| 15 feb, 12:30

Fostul realizator tv l-a atacat dur pe senatorul Varujan Vosganian pentru atitudinea sa de ”bocitoare” în fața solicitării DIICOT de urmărire penală. În schimb, Șerban Huidu i-a luat apărarea Elenei Udrea.

”Domnul Vosganian, fost ministru al economiei s-a apucat să bocească, să-şi dea cu mir şi să citească rugăciuni în plenul Senatului, iar colegii săi parlamentari au făcut din nou zid în jurul unui coleg, obstrucţionând Justiţia. Câtă ipocrizie! Ce comportament, în ce ţara trăim! Dacă ajungea în faţa Justiţiei domnul Vosganian putea să se apere şi să demonstreze că e nevinovat! '', a postat Șerban Huidu pe blogul său.

Citește și: Lider PMP: Varujan Vosganian, o Conchita Wurst a politicii româneşti

Cât despre cazul Udrea, acesta a scris: ''În altă ordine de idei, aşa o sete de sânge şi răzbunare nu am mai întâlnit în România! Nu judec şi nici nu contest ce se întâmplă cu dosarele de corupţie, fiecare om trebuie să plătească pentru greşelile lui.

Sunt siderat de comportamentul unor aşa zişi bărbaţi care au fost îngenuncheaţi de o femeie. Oricât de vinovată sau nevinovată ar fi, asta e treabă Justiţiei să stabilească, Elena Udrea s-a comportat cu infinit mai multă demnitate în faţă linşajului mediatic şi a faptului că ai săi colegi au stat până la oră două în noapte pentru a vota ridicarea imunităţii parlamentare''.

Citește și: Reacţie la dezvăluirile Elenei Udrea: Îmi este RUŞINE de ceea ce se întâmplă

''Nu acelaşi lucru pot spune despre fostul ministru al infamiei, pardon al economiei, care s-a apucat să bocească exact că o precupeaţă, a început să-şi dea cu mir şi să citească rugăciuni că un ipocrit de soi ce se află! Şi ştiţi ce mai grav? I-a ieşit!'', conchide Huidu.

Totodată, Şerban Huidu a făcut dezvăluire surprinyătoare despre ministrul Elena Udrea, pe care o portretizează ca pe o şefă implicată şi iubită de subordonaţi.

"Am vorbit acum ceva timp cu unul din angajații ministerului condus de Elena Udrea și care-mi spunea că pe vremea ei nu-și vedea capul de treabă iar atunci când a plecat până și femeile de serviciu plângeau. Noi am avut o altă imagine a ei, indusă în principal de opozanți politici sau trusturi media aservite unei puteri”, a mai declarat fostul realizator tv.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

10 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 feb, 20:29
mama
Huidu taci, ca altfel iti amintesc ca ai pe constiinta 3 morti! .....ai demnitatea )ca tot vorbesti de demnitate) si stai in cochilia ta!
16 feb, 21:44
ion
el??
apoi tu mai ramasei sa vb despre penali.penalul vb despre penali,halal tara!!
16 feb, 18:54
marin
Daca si criminalul ajunge sa-si dea cu parerea, mai ales dupa ce Udrea a bagat banii la greu in curul lui, inseamna ca a inebunit nebunul.
16 feb, 14:01
anti
huidu-udrea
1.te bagi si tu ca musca in lapte.sau asa ai primit ordin;
2.vosganian ,probabil plange pt. ca nu are milioanele lui udrea.
3.angajatii ministerului o plang pe udrea pt.ca acolo erau spagile la ordinea zilei.
4.lasati comentariile ca are ea grija sa comenteze despre toti.urmeaza spectacol dupa spectacol.
16 feb, 08:37
bulache
tic-tac-...?
netrebnicul asta este iNCA liber dupa ce a fost SCAPAT de justitia matrodului betiv,desi aceasta LEPRA -a UCIS TREI OAMENI !
jigodiile se apara !!!
aveti DOVADA !!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ