ION CRISTOIU: Traian Băsescu știe că întreaga năpustire a DNA asupra Elenei Udrea e o provocare lansată lui

| 17 feb, 09:06

Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit, luni seara, invitat la TVR, despre cazul fostului ministru Elena Udrea, afirmând că are totală încredere în aceasta, dar, în aceeași măsură, se încrede și în justiția din România.

Ion Cristoiu afirmă, într-un editorial postat pe  blogul personal, că intervenția fostului președinte nu a fost în sprijinul omului Elenei Udrea, ”aflat la ananghie”, ci “în sprijinul atacurilor lansate de Elena Udrea care ar fi avut un efect devastator nu atît asupra celor acuzați de Elena Udrea, cît mai ales asupra lui Traian Băsescu.”

Traian Băsescu știe să se stăpînească, afirmă Cristoiu. “El știe că întreaga năpustire a DNA asupra Elenei Udrea (cel mai arestat preventiv din Istoria României) e o provocare lansată lui. Ceva în genul: uite că acum nu mai poți face nimic. Nici măcar pentru Elena Udrea.

Repet, ca bărbat politic ar fi fost un dezastru. Pentru că adevăratul bărbat politic se stăpînește magistral în așteptarea unor vremuri favorabile.”, scrie gazetarul pe cristoiublog.ro. “Față de Elena Udrea a adoptat o poziție înțeleaptă. Nici n-a atacat Justiția în apărarea ei, nici nu s-a desolidarizat de ea.

A pus punctul pe i în chestiunea schimbării Guvernului Ponta. Cîtă vreme Klaus Iohannis nu-l mustră pe Victor Ponta, nu se crează în Parlament, în clasa politică, acea presiune menită a duce la răsturnarea lui Ponta.

A sesizat corect: Vizita lui Ponta în SUA concomitent cu vizita lui Johannis în Franța și la Bruxelele a fost un nou semnal dat de Ponta că el e adevăratul Președinte al României.”, concluzionează jurnalistul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ