Traian Băsescu: Am investit 11 ani în Elena Udrea

| 16 feb, 22:15

Traian Băsescu a acordat primul interviu în care a vorbit despre situaţia în care se află Elena Udrea. Fostul preşedinte a declarat că are încredere în continuare în fosta şefă PMP şi asta pentru că este "un om care nu minte şi un om în care poţi avea încredere. Sunt 11 ani de colaborare cu ea şi am investit enorm în ea. "

"Eu nu am avut nicio informaţie până când am plecat din mandat că Elena Udrea ar fi implicată în lucruri ilegale. Mult discutata Gala Bute, până când mi-am încheiat mandatul, doamna Udrea nu a fost chemată o dată să i se ia o declaraţie. Ce vă pot spune cu certitudine: nu voi intra în corul mediatic care se desfăşoară acum la adresa Elenei Udrea, mai ales că mâine acest om se prezintă în faţa judecătorilor. Voi respecta ceea ce am respectat în tot mandatul meu şi anume comportamentul prin care să nu încerc să influenţez vreo decizie. Orice aş spune despre dosare i-ar face un deserviciu. Vă pot spune despre mine în raport cu Elena Udrea.", a declarat Traian Băsescu la TVR1.

"Am încredere în acest om. Când un judecător va spune că e vinovată, voi recunoaşte decizia judecătorului. Şi DNA spune că prezumtia de nevinovăţie funcţionează. Recunosc că este o situaţie de Guinness Book (referitor la dosarele Elenei Udrea, n.r.) pentru care trebuie să fii extrem de tare, să ai un caracter extrem de puternic şi un om care nu se mai poate bate e un om condamnat.

Eu cred că Elena Udrea, eu aşa cum o ştiu, un om care nu minte şi un om în care poţi avea încredere. Sunt 11 ani de colaborare cu ea şi am investit enorm în ea. Am încredere şi în justiţie şi în Elena Udrea."

 

Citeşte şi: Traian Băsescu nu se dezice de protejata sa: Am încredere în ELENA UDREA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ