Fosta mâna dreaptă a lui Băsescu, REACȚIONEAZĂ la declaraţiile fostului şef al statului : E de GROAZĂ

| 16 feb, 21:36

Fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu, Adriana Săftoiu, a reacționat pe Facebook la declarațiile lui Traian Băsescu din primul interviu de după terminarea mandatului.

 

"Basescu: "Nu mi-am gestionat niciodata campaniile. Nu m-am ocupat niciodata de finantarea campaniilor mele." Asta e de groaza celor care le-au gestionat!", a subliniat Adriana Săftoiu pe Facebook.

Fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu a fost de acord cu părerea jurnalistei România TV, Liliana Ruse, care a punctat: se intimpla ceva cu felul in care vorbeste, adica e nesigur pe el.

Citeşte şi:  Traian Băsescu, declaraţii LIVE despre scandalurile anului: Am încredere în ELENA UDREA

"Gabriel Sandu a spus ca din banii Microsoft o parte s-au dus la PDL şi pentru campanie. Dacă e adevărat, eu nu am cunoştinţă, nu am gestionat niciodată campania, în 2009 fiind preşedinte în funcţie nu am putut gestiona infrastructura de campanie a PDL.  Sunt convins că cei care s-au ocupat vor da răspunsurile adecvat.

- Nu m-am ocupat niciodată de finanţarea campaniei mele, un candidat nu are timp să se ocupe de finanţarea campanie.
Replicile Adrianei Săftoiu la declaraţiile fostului său şef:
" Basescu spune ca o campanie prezidentiala inseamna 15-20 de milioane. De unde stie daca tocmai a declarat ca "nu mi-am gestionat niciodata campaniile. Nu m-am ocupat niciodata de finantarea campaniilor mele." Deci, care e suma reala?

Citeşte şi: Cătălin Tolontan: Monica Iacob Ridzi a cumpărat știri pentru Elena Băsescu

Asta cu Ridzi care l-a dezamagit (singura care plateste pentru neroziile facute ptr mezina EBA ... Ridzi care a refuzat sa fie delatoare, a tacut, merge la puscarie si asta spune ca l-a dezamagit. Zau, am zece ani pe care nu stiu cum am sa ii recuperez.) ....pe bune, ma mut la filme! Chiar si indiene!", a conchis Adriana Săftoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ