DNA face primul pas pentru sechestrarea averii Elenei Udrea

| 16 feb, 17:45

Averea Elenei Udrea se află pe punctul de a fi sechestrată după ce Direcţia Naţională Anticorupţie a făcut cereri oficiale pentru identificarea averii sale.

În acest sens, procurorii DNA pregătesc sechestrarea averii Elenei Udrea, pentru a acoperi prejudiciului estimat, în primă fază, la 15 milioane de euro, spun surse judiciare.

Citeşte şi: DNA cere arestarea Elenei Udrea în dosarul Gala Bute. Udrea, audiată miercuri în Parlament

Elena Udrea dispune de şase terenuri în Bucureşti, dar şi mari suprafeţe agricole în comunele Sohatu şi Săruleşti, Giurbăneşti şi Nana din judeţul Călăraşi.

La averea sa se adaugă două case din Bucureşti, dar şi tot atâtea autoturisme: un Mercedes şi un Fiat 500. Fosta blondă de la Cotroceni mai are şi bijuterii de 100.000 de euro.

Citeşte şi: MESAJ de ultimă oră din partea ELENEI UDREA

Udrea mai are în conturi aproximativ 1,1 milioane de lei. Acestora li se adaugă plasamente, investiţii şi împrumuturi acordate de aproximativ 2,1 milioane de lei şi aproape 400.000 de euro.

Astfel, anchetatorii pot cere şi anularea vânzărilor recente ale unor bunuri, dacă prejudiciul nu este acoperit şi au suspiciuni asupra acestor tranzacţii. La acest capitol s-ar putea include şi vânzarea unui autoturism Porsche Cayenne Turbo la preţul unui Logan la mâna a doua.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ