BOMBĂ! Lavinia Şandru îl dă în judecată pe Victor Ponta. Care este motivul

| 19 feb, 09:25

Lavinia Șandru a declarat la Realitatea TV, în emisiunea „Deschide Lumea”, că postul de televiziune îl va da în judecată pe premierul Victor Ponta pentru atacurile sale privind probleme de evaziune fiscală.

„Aș vrea să încep emisiunea din această seară referindu-mă la un om pe care, trebuie să recunosc, l-am susținut în campania electorală, cel puțin în turul II și e vorba de primul ministru al României, domnul Victor Ponta.

Domnule prim-ministru, v-am susținut, în condițiile în care eu credeam că veți face ceva pentru românii care sunt departe de țară și care nu au plecat acolo de bine ce le-a fost aici. V-am văzut preocupat de românii din comunitățile istorice, din zona Chișinău, din zona Cernăuți, însă m-a dezamăgit faptul că nu ați fost preocupat și nu sunteți preocupat de românii din comunitatea economică așa cum se numesc românii care au plecat de rău ce le-a fost în țară în italia, în Spania, în Franța, în Germania de ce nu. Bun, trecem peste asta.

Citeşte şi: Rareş Bogdan recunoaşte că a luat bani de la Elena Udrea

Dar nu pot să trec peste faptul că dumneavoastră, de azi de dimineață, vă referiți la Realitatea TV ca la un post care face evaziune. Ne tratați ca pe niște evazioniști. Îmi pare rău. Nu suntem evazioniști, să știți. Mâine plătim în continuare datoriile la stat.

A, vorbim despre niște datorii pe care nu actualii acționari ai Realității le-au făcut, vorbim despre datorii și probabil despre o evaziune fiscală făcută de către domnii Elan Schwartzenberg, de către domnul Codruț Marta. Da, sunt cei de la care actualul acționariat a preluat Realitatea. Actualul acționariat plătește salarii, plătește cheltuieli, plătește contribuțiile la stat„ , a spus Lavinia Șandru.

Citeşte şi: Ce lecții le-a dat Blejnar „insolvenților” de la Realitatea TV?

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 feb, 19:04
cumparato
alupigus
Draga Lavinia Sancru, sa-ti ia cineva microfonul din fata si sa-ti dea o cratita..dupa tine Pescariu e un ticalos pentru ca a denuntat niste mafioti...deci iei apararea hotilor..ce sa ceri la un post de cacat ca al vostru..
19 feb, 12:31
nic
Arde-l, Lavinia!!! Tonta asta isi permite sa-i jigneasca pe toti cind de fapt el e cel mai mare ticalos!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ