VICTOR PONTA: Parteneriatul strategic cu SUA trebuie mult îmbunătățit pe zona comercială și pe cea economică

| 18 feb, 14:05

Parteneriatul strategic cu SUA trebuie mult îmbunătățit pe zona comercială și pe cea economică, le-a transmis miercuri premierul Victor Ponta miniștrilor în ședința de guvern.

"Vreau să vă spun că în urma discuțiilor pe care le-am avut în Statele Unite ale Americii atât la nivelul secretarului Comerțului, cât și cu șeful Pentagonului, șeful CIA, dincolo de partea de securitate regională și de faptul că România este cu siguranță cel mai stabil partener al SUA în regiune, pe zona comercială și economică, acolo trebuie să îmbunătățim mult parteneriatul strategic. În luna mai o să fie o misiune de comerț condusă de adjunctul secretarului Comerțului din SUA și o să vă cer fiecăruia dintre miniștri cu atribuții în domeniul economic să ne pregătim ca și relația economică cu SUA să fie la fel de bună ca și cea politică, militară și de securitate", a declarat premierul.

Premierul Victor Ponta a efectuat săptămâna trecută o vizită în Statele Unite.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ