Victor Ponta: Campania de răsturnare a Guvernului e un hei-rup al celor care au iluzii

| 18 feb, 23:28

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seară, că PNL este „contra la orice” și că nu e în regulă ca toată puterea să fie la PNL, iar campania de răsturnare a Guvernului e "un hei-rup al celor care au iluzii".

„Categoric există o campanie a PNL de acaparare a puterii și nu e bine ca puterea să fie într-un singur loc. Au o campanie de racolare de parlamentari. Bătălia politică în Parlament presupune continuu o păstrare a unei majorități. Important este pentru ce vrei să faci o majoritate”, a declarat Ponta.

Campania PNL de răsturnare a Guvernului este un hei-rup categoric, dar și un hei-rup al unor grupuri care au iluzii. Ca să vă spun direct. Adrian Sârbu zicea - facem orice ca să piardă Ponta, să scap de evaziunea fiscală. Și cei de la Realitatea zice să nu mai fie Ponta, să scăpăm. Nu e așa. Dacă vine PNL tot trebuie plătite taxele. Ei acum sunt în perioada de contra la orice, la codul fiscal, la legea redevențelor, la multe lucruri”, a declarat  pentru B1 TV.

Întrebat dacă crede că Iohannis știe de această „campanie” a PNL de schimbare a majorității parlamentare, Ponta a răspuns râzând: „bănuiesc că știe, o fi aflat din presă”.

 

Citeşte şi: Victor Ponta recunoaşte: Nu am o relaţie bună cu Florian Coldea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ