Alina Gorghiu: Ponta nu mai poate rămâne prim-ministru. E un lux prea mare pentru România

| 18 feb, 12:46

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, susţine că premierul Victor Ponta ar trebui să-şi dea demisia din funcţie, făcând referire şi la scandalul în care este implicat cumnatul său, Iulian Herţanu, transmite Agerpres.

"Victor Ponta a avut un discurs corect când Mircea Băsescu a fost reţinut. Premierul îi cerea demisia lui Traian Băsescu, spunând că este nevoie de un sacrificiu personal. Victor Ponta nu mai poate rămâne prim-ministru. Nu doar pentru că prietenii cei mai apropiaţi şi rude ale sale sunt cercetaţi pentru fapte de corupţie. Incompetenţa, minciuna şi abuzurile sale sunt tot atâtea motive pentru care Victor Ponta nu mai are legitimitatea morală şi politică de a conduce Guvernul României. România nu şi-l mai poate permite într-o funcţie atât de importantă. E un lux prea mare, pentru o ţară ca România'', a scris miercuri pe Facebook Gorghiu.

Reacţia lui Ilie Sârbu după ce cumnatul lui Ponta a fost reţinut de DNA

Procurorii DNA solicită judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, reţinut în noaptea de marţi spre miercuri într-un dosar de evaziune fiscală.

Potrivit DNA, Iulian Herţanu, acţionar la SC Grossman Engineering Group SRL, este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat; schimbarea nelegală a destinaţiei fondurilor europene, evaziune fiscală.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 feb, 19:42
gica
iar gorghiu.....
D-na Gorghiu a facut o fixatie cu ...plecatul lui Ponta....nu e in stare sa spune de ce ...o tine langa cu ...vrem noi la ciolan...! pai esti sefa de partid a unor hoti de miliarde ...zilnic ii salta DNA ...dar nu scoti o vorba despre asta ....cum sa veniti voi la guvernare ...?alde basistii decimati de puscarie ?? vezi-ti de treaba ...mi se pare ca si la tine ANI ar avea ceva de zis ...cu o firma de mediere...nu?
18 feb, 17:07
Max Maxi
Alinutza , iar esti in calduri?! Chiar in fiecare zi ne asurzesti cu dorinta ta de a-l "pune jos" pe Ponta?! marita-te, cu Ponta nu merge, e insurat si iti rupe Daco- Geta capu'! Hi, hi!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ