Declaraţia ŞOCANTĂ a lui Traian Băsescu despre retragerea din politică

| 09 mar, 11:55

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat pentru România TV că nu se retrage din politică, deoarece consideră că fără el "ţara se va duce la fund".

Traian Băsescu a fost solicitat, de către jurnaliştii de la România TV, să răspundă la câteva întrebări legate de viitorul politic al domniei sale. Întrebat de ce se mai implică în viaţa politică, Traian Băsescu a susţinut că, fără el, "România se va duce la fund".

"Până la urmă pot sta şi foarte liniştit. Voi vedea", a mai spus fostul preşedinte.

Citeşte şi:  Băsescu s-a răzgândit după cinci ani. Declaraţia care se bate cap în cap cu măsurile luate în timpul mandatelor

Traian Băsescu a mers, duminică, de 8 Martie, la PMP, unde le-a vorbit femeilor care s-au strâns la sediul partidului, despre viaţa de bunic, dar şi despre obiectivele formaţiunii în perspectiva alegerilor din 2016.

La apariţia fostului preşedinte, acestea au început să-i scandeze numele. Fostul preşedinte le-a urat "La mulţi ani", în timp ce acestea se înghesuiau să-l pupe sau să-şi facă fotografii cu fostul lider de la Cotroceni.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Tag-uri: PMP, traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 aug, 17:46
Ioan
Oferta noua! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat de oameni extrem de seriosi si care vor sa colaboreze cu noi urgent intr-o activitate part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri rapide de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
09 mar, 12:37
brastaviceanu
bietul om, dupa ce "a trecut tara prin criza", il doare sufletul in continuare de noi si tine mortis sa ne faca bine. nene base mai treci pe la Spitalul nr.9, sunt sigur ca personalul de acolo o sa te inteleaga si poate te ajuta sa treci peste aceste momente nu tocmai placute si chiar sa scapi de Rahova.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ