TRAIAN BĂSESCU, declarație neașteptată. Ce ar face dacă ar putea

| 08 mar, 16:42

Traian Băsescu a făcut o baie de mulțime la sediul Partidului Mișcarea Populară unde s-a sărbătorit Ziua Femeii.

„Vă asigur că voi fi partenerul acestui partid până la alegerile din 2016, când trebuie să aveți un cuvânt greu de spus la alegeri”, a declarat Traian Băsescu la întâlnirea PMP de Ziua Femeii, potrivit b365.ro.

Traian Băsescu a mărturisit în mulțime cum este să crească nepoții. Mai mult, Băsescu a mărturisit că are un papagal în sufragerie care-l cunoaște și-l strigă „Traian”.

„Acum de când sunt bunic, am văzut și eu cum se cresc copiii… Vă pot spune că dacă aș putea azi aș dubla indemnizația pentru mame în concediu de maternitate, e greu să crești copii, e greu dar frumos. Eu n-am știut cum au crescut fetele mele, dar acum văd. E nemaipomenit, e fascinant.”, a declarat Traian Băsescu.

Liderii PMP s-au adunat, duminica dupa-amiaza, la sediul central de partid pentru a imparti flori cu prilejul Zilei Internationale a Femeii.

Cei de la PMP s-au adunat la sediul central in frunte cu Eugen Tomac si Dorel Onaca. Traian Basescu a ajuns în jurul orei 16:15 la sediul PMP. Fostul președinte a făcut o baie de mulțime, fiind așteptat de peste 100 de femei membre ale organizației partidului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 aug, 17:48
Ioan
Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
09 mar, 04:07
Ana
Luatear dracu de nemernic. Ii este usor sa vorbeasca cind are sute de milioane de euro puse deoparte, dar la mamele care nu au bani nici de lapte sau de un colt de pine, nu s-a gindit cit a fost presedinte decit cum sa-si rotunjeasca veniturile lui si a fetelor lui. Sa zaca in puscarie pentru tot restul vietii lui. Pacat ca traieste acest nenorocit betivan
08 mar, 23:33
pentru degagogul chior
demagogul chior
dobitocule !!!! pai nu tu erai ala care a taiat toate drepturile pentru femei si copii in 2010 ??? vi acum si te faci ca ai uitat de ispravile tale , nemernicule ? ai taiat salarii si pensii, ai amanat cu un an aplicarea OUG 100 (DATA DE GUVERNUL Tariceanu) ai mintit profesorii ca le maresti salariile, ai mintit pe toata lumea din Romania si din afara ei. ESTI UN PORC DE OM , mars la puscarie impreuna cu toti hotii din jurul tau,
08 mar, 23:31
Alexandru Valeriu Pantelimon
Acest individ ar castiga titlul mondial fara cocurenta la TUPEU ; cand ai taiat indemnizatii , inchis case de nasteri , spitale de copii si scoli sa faci asemenea afirmatii ! Si mai are smecheri care il sustin si admiratori dintre coruptii regimului sau .
08 mar, 23:06
Frederik Van de Graaff
o corectare
Domnule Basescu,,dar aveti un papagal destept acasa, daca tot striga Traian,,dar mai a ramas unul in parlament care tot striga...BASESCU.. acela al cui este?????? ca nu-l mai recunoaste nimeni))))))

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ