Traian Băsescu, reacție sechestru la Nana. Ioan Ghișe: Acțiune de manipulare

| 07 mar, 14:05

Senatorul independent Ioan Ghișe a comentat, sâmbătă, la România TV, în legătură cu mesajul transmis de fostul președinte Traian Băsescu privind sechestrul de la Nana.

Întrebat dacă Traian Băsescu a vizat, prin ceea ce a scris, sâmbătă, pe Facebook, să transmită un semnal oamenilor de la Nana sau pregătirea unei strategii de apărare, senatorul Ioan Ghișe a precizat: "Aici, de fapt, se petrece o acțiune de manipulare în sensul următor: fondul chestiunii nu este dacă aceste terenuri la Comisia locală de fond funciar s-au dat sau nu în condițiile legii, asta este treaba de Parchet, de Justiție. Fondul chestiunii este că în poziția de președinte al României a beneficiat prin fata lui de un credit de un milion de euro de la banca statului încălcându-se regulamentele bancare cu intenția ca acum să vândă de câteva ori mai mult. Problema nu e că deocamdată are sechestru, că dacă nu ieșea scandal nu avea sechestru, problema de fond este că a încercat să spele bani pentru că peste 700.000 de euro CEC-ul nu dă credite persoanelor fizice, fetei președintelui Băsescu i-a dat. Acum vrea să vândă terenul după ce o firmă fantomă l-a comasat. Că ce a fost înainte de comasare și de cumpărarea de la firma asta italiană e un alt subiect. Miza este că el a vrut să facă bani mulți dintr-un credit luat în mod ilegal de la stat prin influența lui ca președinte", a declarat Ioan Ghișe.

Citeşte şi: Mesajul DISPERAT al lui TRAIAN BĂSESCU: 127 de familii suferă!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mar, 07:09
tyrex
Absolut corect si bine documentat Dle Ghise. Insa aceasta zdreanta umana este sustinuta si din exterior ca a fost bagat in multe imbarligaturi si afaceri oneroase chiar la nivele de guverne inclusiv America si Germania iar acum le e frica sa nu vorbeasca daca justitia romana il infunda la puscarie cum merita. Spunea bine Dl Bolcas ca bashinescu are proptele puternice din afara in fata carora se pare ca justitia romana e impotenta. In cazul lui se pare ca numai Dumnezeu poate face dreptate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ