SCANDALOS! Elena Udrea pomenită în rugăciuni de stareţul unei mânăstiri

| 09 mar, 15:29

Elena Udrea îşi găseşte susţinători în locuri diverse, în aceste momente deloc fericite pentru fostul ministru. Udrea are simpatizanţi şi în Biserica Ortodoxă Română. Starețul Mănăstirii din Leucușeti, județul Suceava, părintele Ioil, s-a rugat, duminică, în cadrul slujbei religioase, și pentru Elena Udrea.

„A fost la mănăstire când era în campanie electorală. Este o femeie credincioasă, s-a rugat în biserică, a făcut metenii. Era profund tulburată, dar a plecat mai liniștită după ce i-am spus că funcția pentru care râvnește este destul de grea mai ales că țara e sărăcită. România a fost jefuită de cei care au condus de-a lungul anilor cu bună știință. I-am spus atunci că nu are o echipă puternică și nu are pe cine se baza. O femeie care a rămas singură și care va ajunge din nou pe funcție chiar dacă acum a căzut”, a declarat părintele Ioil.

„Chiar dacă a spus că nu se dă cu mir și nu citește acatise, sunt sigur că este exact invers. Este o femeie credincioasă. I-am spus atunci să își refacă viață să aibă pe cineva alături. Chiar dacă mama ei o sprijină nu e suficient. E dat de la Dumnezeu ca femeia să aibă alături un bărbat. Are un suflet bun, dar au fost mulți care au profitat de ea”, a mai declarat stareţul.

Sarețul Mănăstirii Sfântul Vasile din Leucușești, în vârstă de 85 de ani,  este cel care, înainte de alegerile prezidenţiale, declarase că viitorul președinte al țării va fi o femeie.

Citeşte şi: Cristian Preda DETONEAZĂ BOMBA: Elena Udrea a candidat la prezidențiale pentru a scăpa de DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ