Avocaţii Elenei Udrea, un nou pas strategic! Ce vor să facă pentru a exista confruntarea dintre clienta lor şi denunţători

| 09 mar, 12:35

Avocaţii Elenei Udrea cer procurorilor DNA să le dea rapoartele primite în dosarul Gala Bute de la minister şi SPP pentru a vedea clar dacă denunţătorii au spus adevărul atunci când au declarat că Udrea era în minister în 6 octombrie 2011 şi a primit o geantă cu 900.000 de euro, informează B1 TV. În plus, apărătorii Elenei Udrea cer ca procurorii să urgenteze confruntarea dintre Udrea şi denunţătorii ei.

Avocatul Marius Striblea urmează să facă solicitări către DNA pentru ca în cel mai scurt timp să primească alte solicitări pe care DNA le-a făcut către SPP și ministerul Dezvoltării Regionale pentru a se lămuri dacă în ziua în care se presupune că Elena Udrea ar fi primit o parte din bani cu tiltu de mită, aceasta se afla sau nu în minister.

Avocatul spunea, potrivit B1 TV, că există suspiciuni că DNA ar fi primit deja aceste răspunsuri, dar nu au fost comunicate în timp util. Informații sunt necesare pentru că avocații Elenei Udrea se pregătesc să depună la Înalta Curte de Casație și Justiție o cerere de schimbare a măsurii arestului preventiv în arest la domiciliu sau control judiciar și pentru a face acest lucru este nevoie de un element de noutate în anchetă.

Pe de altă parte, avocații așteaptă și ca procurorul de caz să dispună confruntarea Elenei Udrea cu denunțătorii săi pentru a se stabili dacă ea se face vinovată de anumite fapte care au fosta duse la cunștință.

 

Citeşte şi: S-a decis. ELENA UDREA nu mai are nicio scăpare!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ