Alin Cocoş, vizitat de mama sa în arestul Poliţiei Capitalei

| 09 mar, 13:57

Alin Cocoș, fiul omului de afaceri Dorin Cocoș a fost vizitat luni, de către mama sa în arestul Poliției Capitalei. Aceasta nu a făcut niciun fel de declarații jurnaliștilor prezenți, informează B1 TV.

Alin Cocoș se află în arestul Poliției Capitalei din data de 31 ianuarie. El este acuzat de complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la dare de mită. Tatăl său, Dorin Cocoș se află de asemenea, în arest preventiv, în același dosar. El este acuzat  de trafic de influenţă şi dare de mită.

Alin Cocoș nu a reușit să obțină o măsură mai blândă din partea judecătorilor. Vineri, ÎCCJ, i-a respins o ultimă contestație, după ce i s-a prelungit acestuia măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Faptele celor doi sunt în straânsă legătură cu faptele fostei șefe D.I.I.C.O.T., Alina Bica.

Bica a fost trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită (2 fapte), abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit (2 fapte) și favorizarea făptuitorului (2 fapte).

 

Citeşte şi: ELENA UDREA, declarație de ultimă oră despre DORIN COCOŞ: Asta e principala vinovăție a lui!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ