S-a decis. ELENA UDREA nu mai are nicio scăpare!

| 07 mar, 12:00

Elena Udrea nu i-a convins pe judecătorii de la ÎCCJ că nu trebuie să stea în arestul preventiv și a rămas după gratii. Însă, o veste teribilă care o termină pe Udrea vine de la Ion Cristoiu. Jurnalistul e de părere că Udrea va avea soarta fostului premier Adrian Năstase: va fi condamnată la închisoare cu executare.

”Sunt convins că Elena Udrea nu vrea să apară multe lucruri din Jurnal și pentru că mai speră. După opinia mea, speră zadarnic. Soarta ei a fost hotărîtă deja. Ca și a lui Adrian Năstase pe vremuri. Mi-a povestit cineva atunci, cînd Adrian Năstase a fost chemat prima oară la DNA, că procuroarea s-a ridicat brusc de pe scaun și i-a șoptit la ureche, ca să n-o audă pereții, să nu-și facă nici o iluzie, că se va merge pînă la proces, ba chiar pînă la condamnare. Nu știu dacă Elena Udrea a beneficiat de acest avantaj. De a i se spune că nu mai e scăpare!”, e părerea lui Cristoiu exprimată pe blogul propriu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mar, 11:32
Aurelia Ionescu
Udrea ramane in inchisoare
Ma bucur !.
08 mar, 15:20
rsss
MAI BINE TE CHEMI ”Dobitocica Cretinescu.”

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ