Percheziţii în Bucureşti şi două judeţe, la o reţea de hoţi profesionişti

| 29 apr, 08:07

În această dimineaţă poliţiştii efectuează 10 percheziţii în judeţele Ilfov, Teleorman şi în municipiul Bucureşti. Sunt vizate mai multe persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale.

40 de poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Ilfov şi Teleorman efectuează 10 percheziţii la domiciliile mai multor persoane, din judeţele Teleorman, Ilfov şi municipiul Bucureşti.

Activităţile se efectuează în cadrul unui dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, în care 10 persoane sunt cercetate sub aspectul săvârşirii mai multor furturi din societăţi comerciale.

Din cercetări a reieşit că, în perioada noiembrie 2014- prezent, cei în cauză, folosindu-se de autoturisme şi autoutilitare, s-ar fi deplasat la depozitele de pe Şoseaua Naţională de Centură Bucureşti, de unde ar fi sustras produse electrocasnice, electronice, articole de vestimentaţie, centrale termice, precum şi alte bunuri. Ulterior, aceste bunuri le-ar fi comercializat în târguri sau pieţe.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională, estimat până în prezent, este de 350.000 de lei.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Citeşte şi: Consiliul Judeţean Hunedoara în vizorul DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ