Percheziţii la evazionişti din patru judeţe

| 23 apr, 09:50

Polițiștii efectuează, joi dimineață, 10 percheziții în județele Olt, Teleorman, Argeș și Vâlcea la persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul achizițiilor intracomunitare, cu un prejudiciu estimat la aproximativ 3,5 milioane de lei, informează Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), citat de Agerpres.

Sunt vizate mai multe persoane care, în perioada 2009-2013, în calitate de administratori ai unor firme, ar fi cumpărat piese de schimb din țări UE și le-ar fi livrat pe teritoriul României fără a înregistra în contabilitate operațiunile comerciale desfășurate, arată sursa citată.

La percheziții participă 50 de polițiști de investigare a criminalității economice din cadrul inspectoratelor de poliție județene Olt, Argeș, Teleorman și Vâlcea, cu sprijinul luptătorilor de la acțiuni speciale din Olt.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ