BOMBĂ! Sorina Matei dădea indicații postacilor Elenei Udrea

| 20 mar, 21:30

Sorina Matei a dat indicații postacilor Elenei Udrea, conform declarației lui Cristian Călugăru, omul care ar fi coordonat echipa de postaci ai PDL.

"Chiar dvs dădeați indicații cum să se posteze și ce să se scrie. Spuneați cum să reacționăm pe internet. Erați in cameră, fără cameraman. Ați fost la Elena Udrea și ne învățați ce să postăm. Vă prefaceți că nu știți cum e cu mecanismul?! Erați în tabăra opusă Monicăi Macovei. Ne învățați cum să postăm pe internet și ce zicea Sebastian Lăzăroiu", scrie stiripesurse.

Citeşte şI:  Cătălin Tolontan DEZVĂLUIE circuitul banilor destinaţi postacilor

La momentul respectiv, postacii vă și lăudau. Postacii Elenei Udrea vă lăudau. O știați și pe șefa postacilor. Postacii Elenei Udrea vă apărau pe dvs când ați intrat in conflict cu Sebastian Ghiță. Și pe dvs, și pe Dan Tapalaga.

Postacii primeau între 30 și 50 de bani pentru fiecare comentariu. Să luați niște lecitină, vă veți aduce aminte multe lucruri!”, a spus Cristian Călugăru în dialog cu Sorina Matei la B1 TV.

Citeşte şi:  Elena Udrea, dezvăluiri despre cei 10.000 de euro pentru postaci

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mar, 19:17
corne_lia
mr
http://bit.ly/1Ev0lAQ
21 mar, 09:55
Victor
postacii
de foarte multe ori postarile mele au fost cenzurate, pentru ca imi spuneam parerea despre ce face udrea, cum jefuieste si ce viata imorala duce. In schimb postari facute de persoane cu probleme de educatie si cunostere a limbii romane, dar care o laudau si apreciau erau postate. Acum inteleg de ce tenismena, care s-a maritat in italia ( probabil sotul mai invarsta cu 15-20 ani mai mult decat tatal ei) apare mereu cu laude despre in articole, o sustine, o lauda si chiar isi permite sa critice pe cei care in mod corect isi fac datoria de a respecta legile tarii - pe care basescu si udrea le-au ignorat. Iterlopii au locul lor - la inchisoare!
21 mar, 04:30
tyrex
Putoarea asta care persifla si batjocorea tot ce era impotriva kurvei nesimtite de Udrea si a amantului ei alcoolistul national bashinescu s-a pretat la toate mizeriile posibile numai si numai sa dea cu limba la dosul " lui "Romeo si Julieta" Cotroceniului. Incet incet ies la iveala toate manevrele si marsaviile acestei nesimtite si panarame care nu-si mai incapea in piele de atata aroganta si impertinenta. Ar fii timpul sa-i tina de urat kurvei de Udrea la Jilava.
21 mar, 05:43
lupean.emilian
bomboana bombei
...mai devreme sau mai tarziu,pamantul se va roti si devine rotund pentru toti mai ales la tv.-uri si inca in direct!De cate ori o bagi ca sa o scoti o data si mai ales unde s- descoperit roata patrata?! Raspunsul gresit este cel bun. Si sarbatori fericite! emil .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ