Reacţia B1TV în cazul SORINA MATEI

| 23 mar, 16:27

Postul B1 TV ia poziție în cazul Sorina Matei! În urma acuzațiilor făcute în spațiul public care vizează o presupusă legătură între jurnalista Sorina Matei și activitatea ”postacilor” din campania PDL, facem următoarele precizări:

"În perioada evocată în aceste declarații, și anume luna martie 2013 în care s-a desfășurat Convenția națională PDL, Sorina Matei era angajata unui alt post de televiziune. În momentul în care a venit la B1 TV (februarie 2014), Sorina Matei a semnat, la fel ca restul jurnaliștilor cu decizie editorială care își desfășoară activitatea la postul nostru de televiziune, o declarație de interese prin care a confirmat că nu acordă servicii de consultanță politicienilor sau partidelor politice, acțiune care ar intra în contradicție cu prevederile codului deontologic al jurnaliștilor.Dacă se confirmă că această declarație a fost neconformă cu realitatea, B1 TV își rezervă dreptul de a lua măsuri în consecință" se arată într-un comunicat remis de postul de televiziune.

Citeşte şi: RĂZBOIUL dintre Sorina Matei şi "ŞEFUL postacilor PDL" continuă! Se aruncă vorbe grele

Unul dintre oamenii Elenei Udrea, Cristian Călugăru, a acuzat-o pe Sorina Matei, jurnalistă la B1 TV, că și ea ar fi dictat texte postacilor din PDL. Matei a replicat și a spus că nu a făcut niciodată așa ceva și face dezvăluiri despre Călugăru. Ea susține că acesta este asistentul lui Siegfried Mureșan, europarlamentar PMP și purtător de cuvânt al PPE.

"Nu am avut NICIODATĂ legătură cu postacii inculpatei Udrea/ PDL București, cu mesajele, cu consultanții, cu comunicările, cu comenzile ei, cum de altfel NICIODATĂ nu am avut vreo treabă cu inculpata.

Observ, ca toată lumea, inclusiv procurorii DNA, că toată disperarea comunicațională dusă până la paroxism era plătită din bani negri. Iar pentru infracțiuni se răspunde întotdeauna fața legii.

E totuși bine că am aflat cu toții cât a costat și costă jegul aruncat pe Internet asupra tuturor: 10.000 de euro pe lună. Martorul din dosarul Gala Bute și consilierul inculpatei care căra sacoșile în arest a spus că "postacii" erau plătiți nu numai să înjure ci și să laude. Între 30 de bani și 50 de bani costa mizeria/ cap de postac.

Asta înseamnă că într-o singură lună, cu 10.000 de euro din bani negri, se băgau 90.000 de asemenea mesaje mizerabile, la comandă unică. Ceea ce este, cu adevărat, o performanță și, mai ales, devoalează un întreg sistem murdar și coordonat de șpagă, plată, comunicare și viciere a minților românilor pe care îl vom vedea scos la lumină, în plenitudinea lui, cu toții.

Atacurile directe, indirecte, prin șpăgari, atârnători sau personaje învechite în rele, atacuri furibunde și continue asupra mea sau asupra altor jurnaliști independenți care n-au acceptat niciodată să facă sluj în fața nimănui, nu ne vor opri să ne exprimăm liber și să spunem adevărul opiniei publice, așa cum ne cer meseria pe care noi o respectăm și credințele, valorile, principiile în care credem. Niciodată nu ne vom opri din a spune adevărul oamenilor! Justiție până la capăt!”, e mesajul Sorinei Matei.

Citeşte şi: ”Mama postacilor Elenei Udrea” EXPLODEAZĂ. Sorina Matei a rupt tăcerea!

Tag-uri: B1TV, pdl, Sorina Matei
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ