Modalitatea prin care Elena Udrea câştigă lupta cu procurorii. Ce s-a descoperit despre geanta plină cu bani

| 20 mar, 18:41

Procurorii DNA susțin că la Ministerul Dezvoltării Regionale nu există o condică sau o altă evidență privind prezența Elenei Udrea în sediul ministerului la data când se presupune că a primit o geantă cu 900.000 de euro de la Adrian Gărdean, prin intermediul lui Gheorghe Nastasia, relatează Agerpres.

Citeşte şi: FABULOS! Udrea plătea postaci cu 10.000 de euro ca să o laude pe internet

"Cu privire la prezența inculpatei Udrea Elena Gabriela în sediul ministerului la data de 06.10.2011, din relațiile comunicate de Ministerul Dezvoltării Regionale, rezultă că nu există o condică sau o altă evidență privind prezența demnitarilor. Inculpata a semnat acte și a participat la activități oficiale în zile de 5 și 7.10.2011, iar la data de 08.10.2011 s-a aflat într-o delegație în străinătate", se arată în referatul procurorilor.

Citeşte şi: Elena Udrea rupe tăcerea despre confruntările cu denunţătorii săi

Precizarea vine după ce avocații Elenei Udrea au declarat că aceasta nu a fost în sediul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului în ziua de 6 octombrie 2011, când se presupune că a primit o geantă cu bani de la Adrian Gărdean, intermediar fiind Gheorghe Nastasia, secretarul general al MDRT. 

Citeşte şi: Stenograme INCENDIARE ale confruntărilor dintre Udrea şi denunţătorii săi. Cine a câştigat meciul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ