Unde petrec politicienii de Revelion

| 30 dec, 2013

După ce au petrecut Crăciunul în familie, politicienii îşi continuă vacanţa alături de rude şi prieteni. Cei mai mulţi se vor distra la munte, dar cu toţii spun că noaptea dintre ani îi va prinde alături de cei dragi.

"La Cornu, unde să mă duc...", a spus premierul Victor Ponta. "De revelion suntem la munte, probabil ca o sa pendulam intre Sinaia si Brasov. Avem multi prieteni, avem si rude, o sa stam cateva zile la munte ca sa ne oxigenam", a spus şi Mircea Geoană.

Crin Antonescu le-a spus jurnaliştilor că îşi va petrece sărbătorile de iarnă pe meleagurile României. "Nimic spectaculos, nu plec din tara, imi doresc sa fiu in mijlocul familiei, sa imi scot toate aceste urgii ale zilei care vor continua anul viitor", a spus Crin Antonescu.

Adrian Năstase şi-a anunţat planurile de sărbători pe blogul personal încă din ajun de Crăciun."Am plecat, cu Dana, cu Andrei, cu Mihnea, şi cu prietenele lor, la Cornu şi la munte pentru a sărbători cu mai mulţi prieteni Crăciunul şi Anul Nou."

Preşedintele Traian Băsescu se relaxează la sfârşit de an în staţiunea Predeal. Acesta este aşteptat din moment în moment la vila de protocol, unde şi-a petrecut şi Crăciunul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ