VEŞTI PROASTE pentru şoferi. Unde sunt amplasate RADARE în weekend

| 14 aug, 23:34

Şoferii care au de gând să plece din oraş pentru acest sfârşit de săptămână trebuie să fie atenţi cât de mult apasă pedala de acceleraţie. Poliţia Rutieră amplasează radare în zonele în care se aşteaptă ca traficul rutier să se intensifice.

Traficul rutier este aşteptat să se intensifice începând de vineri, iar poliţiştii de la Rutieră sunt cu ochii pe şoferii care încalcă regulile de circulaţie.

Florin Cătană, comisar şef la Poliţia Rutieră, a explicat că în special vineri seară, sâmbătă dimineaţă şi duminică echipajele vor supraveghea circulaţia pe Autostrada Soarelui, în condiţiile în care este de aşteptat ca zeci de mii de maşini să se îndrepte spre, respectiv dinspre mare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 sep, 13:08
sorin
Oportunitate revolutionara pentru toti!
Oportunitate revolutionara pentru toti! Nu stiu daca ai vazut pana acum aceasta oferta, dar te asigur ca e cea mai serioasa la ora actuala! Suntem acum un fenomen in Romania, pentru ca oamenii s-au convins de eficienta acestui sistem, oameni care deja au incasat bani si i-au si cheltuit! Acum poti si tu sa incepi! Te astept sa imi ceri detalii la adresa mea de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ