Vicepremierul Vasile Dîncu și comisarul european Corina Crețu au avut o primă întâlnire la Guvern

| 20 noi, 18:44

Viceprim-ministrul Vasile Dîncu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a avut vineri, la Palatul Victoria, o primă întrevedere cu comisarul european pentru politica de dezvoltare regională Corina Crețu, informează un comunicat al MDRAP.

Sursa citată precizează că oficialul european și vicepremierul au avut "un schimb de informații privind măsurile prioritare în domeniul programelor cu cofinanțare din fonduri europene".

"Mă bucur să primesc vizita dumneavoastră, este printre primele vizite și o consider bine-venită, pentru că vorbim despre un domeniu extrem de important. Este foarte util să stabilim noile contacte, să punctăm împreună modalitățile prin care putem accelera absorbția. Chiar dacă mai avem puțin timp până la finalul anului, încă sunt lucruri pe care le putem face pentru bunul mers al acestor programe. Vom lua rapid toate măsurile care se impun", a declarat viceprim-ministrul Vasile Dîncu, potrivit comunicatului.

Cei doi oficiali au discutat atât despre programele din perioada 2007 — 2013, cât și despre nouă perioadă de programare și modificările legislative și administrative necesare.

"Noul ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice are deja în pregătire un plan de măsuri pe termen scurt, care urmează să fie discutat foarte curând cu comisarul european", mai anunță MDRAP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ