Victor Ponta, fotografiat pe aeroportul din Miami

| 30 iul, 10:39

Pe Facebook a apărut o fotografie în care premeirul Victor Ponta a fost surprins într-o cafenea pe aeroportul din Miami. Ponta a plecat împreună cu familia în concediu, până pe 9 august.

În fotografia făcută cu telefonul, Ponta stă la o masă într-o cafenea de pe aeroportul din Miami, părând că citeşte ştiri sau mesaje pe telefon. Alături de el, la masă, se află fiul său.

Victor Ponta a plecat miercuri în concediu, delegându-şi atribuţiile de prim-ministru către Gabriel Oprea, care i-a şţinut locul şi în iunie, când premirul s-a operat la genunchi în Turcia.

Citeşte şi: Victor Ponta a delegat atribuțiile de conducere operativă a Guvernului. Gabriel Oprea, pentru a doua oară premier

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 aug, 17:00
Feri
exc
Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]
30 iul, 13:53
Palada Strategu
e mandru ca e roman si ortodox,pe deasupra
prin urmare se opereaza in Turcia ,ofera in scminb teren constructie moschee si isi face concediul in America
30 iul, 14:30
Robert Georgescu
ala de la masa cu el cine este:Mirel Palada,Dan Sultanescu sau Bogdan Teodorescu?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ